Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic ALL1 multiroom adapter SC-ALL1CEG-K

ALL1 multiroom adapter
SC-ALL1CEG-K
SC-ALL1CEG-K
Panasonic multiroom streaming enhed til eksisterende anlæg.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 1.699,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: SC-ALL1CEG-K
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Udbyg dit lydanlæg til et multi-room system

 

Ved at slutte ALL1C til dit eksisterende lydanlæg, opgraderer du det samtidigt til en Qualcomm<sup>®</sup> AllPlay? kompatibel multi-room enhed. Derefter kan du streame dine musiktjenester i endnu flere rum via det trådløse netværk i dit hjem. Udsøgte audiokomponenter og den fine 192 kHz/24-bit D/A-konverter fra Burr Brown bidrager til fremragende klare og høje lydkvalitet.

Brugervenligt og hurtigt installeret multi-room system

 

Panasonic's ALL højttalere med AllPlay-teknologi gør det så meget nemmere at bruge det trådløse netværk i hjemmet til at streame musik til flere rum fra forskellige digitale kilder. Hvis du har en smartphone, kan du gengive direkte fra en række streaming-musiktjenester som Spotify eller internetradio hvor som helst i huset. Desuden kan du spille musik samtidigt i forskellige rum ved hjælp af flere højttalere.

 

Fjernbetjening direkte fra musiktjenestens app

  

 

Med AllPlay kan du styre gengivelsen af ​​dine musiklister direkte fra streaming-musiktjenestens eller internetradioens egen brugerflade, hvor deres funktioner og features opdateres løbende. Hvis du har lyttet til musik, mens du ikke er hjemme, kan du nemt skifte til gengivelse over højttalerne direkte på skærmen og uden at behøve skifte app.

Audio-udgangssignal med høj lydkvalitet - Kompatibel med audioudstyr på HiFi-niveau

 

ALL1C er udstyret med forgyldte audio-indgangsterminaler til tilslutning af dit eksisterende højttalersystem. En højtydende DAC fra Burr Brown omdanner audiosignalerne, som modtages fra den trådløse opkobling, og sikrer en klar og ren lyd på HiFi-niveau. 

 

 

 

 

Konstruktion til liggende eller stående placering - Liggende/stående design til fleksibel placering

 

 

Friheden til at vælge mellem liggende eller stående placering gør, at du kan tilpasse installationen efter rummets indretning.

 

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System