Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic ALL9 multiroom højttaler, sort SC-ALL9EG-K

ALL9 multiroom højttaler, sort
SC-ALL9EG-K
SC-ALL9EG-K
SC-ALL9EG-K
SC-ALL9EG-K
SC-ALL9EG-K
Musik i flere rum ? kræs for både øjne og ører. Stor lyd, i harmoni med smukt design. ALL9-højttaleren i eksklusiv sort finish giver dig kontrol over musikken og gør det muligt at streame lyd overalt i dit hjem. Tilslut blot din smartenhed, og lyt til al din musik ? lige fra onlinemusiktjenester ti
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 2.799,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: SC-ALL9EG-K
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

 

Lyt uden grænser

ALL Connected Audio systemet er en gruppe enheder, der kan tilsluttes trådløst og dermed problemfrit levere afspilning af stort set alle lydkilder lige fra din smartenhed, dit digitale musikbibliotek, CD'er eller musikabonnementstjenester i ét eller flere af hjemmets rum. Serien omfatter ALL9-, ALL6-, ALL05- og ALL2-højttalerne, ALL7CD alt-i-en-stereoanlægget, det højopløselige PMX100-stereoanlæg, ALL70T-soundbaren til hjemmebiografen, ALL30T-speakerboardet og ALL1C Connect Device, som kan opgradere dit eksisterende lydudstyr, så det er kompatibelt med alle andre ALL Connected-enheder.

 

Enhver kilde, når som helst, hvor som helst

Lyt til den musik, du elsker, uanset hvor du er, fra køkkenet til badeværelset eller måske oven i købet udenfor. ALL Connected-serien er fleksibel nok til at afspille stort set en hvilken som helst musikkilde, du vælger. Digitale musiksamlinger på din smartenhed eller dit NAS-drev, DAB, internet, FM-radio, CD'er, AUX samt tv-lyd understøttes. Den opdaterede Panasonic Music Streaming App er bedre end nogensinde før og giver dig fleksibiliteten til at nyde de oprindelige funktioner og restreamings funktioner.

 

Lydkvalitet

ALL9 i sort leverer en utrolig stor lydoplevelse i forhold til størrelsen. I kabinettet er der fem højttalerenheder: to diskanthøjttalere for knivskarp diskant, to 3" enheder for en dynamisk mellemtone og en stor subwoofer for ekstra bas. Det er den perfekte højttaler til at fylde store områder som f.eks. dagligstuer med fremragende, omsluttende lyd.

Højttalerne anvender også en ny affjedringsstruktur til at reducere forvrængning, mens Panasonics unikke, digitale forstærker forbedrer diskanten yderligere. ALL9 med samlet effekt på 80W kan også afspille FLAC-filer i høj opløsning.

 

Bluetooth®-restreaming

Det har aldrig været nemmere at lytte til den musik, du elsker ? i hele dit hjem. Stream din yndlingsradiostation og digitale numre direkte, eller brug dine Bluetooth®-kompatible smartenheder til nemt at streame musik fra YouTube eller din foretrukne abonnementstjeneste. ALL Connected Audio-systemet fungerer uden problemer, og du kan selv vælge nemt at restreame musik, uanset hvor du er i dit hjem.

 

Konfigurer, og tænk smart

Alt, hvad du behøver for at installere et ALL Connected Audio-anlæg, er en Wi-Fi-router og Panasonic Music Streaming App. Tænd blot en ny ALL Connected-højttaler, find den i Music Streaming App, giv den et navn (f.eks. Køkken eller Soveværelse), og det er alt ? du er nu klar til at streame musik.

Den nemme integration med smartenheder betyder, at du kan streame via Wi-Fi til alle ALL Connected-enheder i dit hjem eller via Bluetooth direkte til de nye 2016-modeller (ALL9/ALL7CD/ALL6/ALL05) og tidligere modeller (ALL2, PMX100, ALL70T eller ALL30T). Og vores effektive Bluetooth-restreamingsfunktion betyder, at du kan dele denne musik med andre ALL Connected højttalere i hele dit hjem ? du sætter virkelig musikken fri.

 

Det personlige touch

ALL9 her i den eksklusive sorte finish, giver dig mulighed for at få adgang til dine foretrukne musikkilder med et enkelt tryk på en knap. Bare fortæl den, hvilken internetradiostation du vil tildele hver af de tydeligt nummererede knapper på toppen, og det er det: Du har nu nem adgang til dine seks foretrukne musikkanaler uden at skulle søge efter dem gennem Panasonic Music Streaming App.

 

Intuitiv og nem betjening

Panasonic Music Streaming App

Forbedret brugervenlighed, intuitiv betjening og vejledningsmuligheder ? denne app giver dig alt det, du skal bruge for at kunne færdiggøre de indledende indstillinger. Den rene og enkle grafiske menu muliggør intuitiv betjening af flere højttalergrupper, viderestreaming og naturligvis adgang til al din yndlingsmusik.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System