Panasonic AQUAREA HIGH PERFORMANCE 9 kW kit-adc09je5

AQUAREA HIGH PERFORMANCE 9 kW
kit-adc09je5
kit-adc09je5
Alt-i-en med flot design og høj ydeevne
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 58.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: kit-adc09je5
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Aquarea High Performance J Generation Bi-Bloc er Panasonics nye varme og køleløsning til boliger. Varmepumpen har den højeste energimærkning på markedet med A+++ og egner sig særlig godt til husforbedringer og lavenergihuse.

Panasonic forbedrer og videreudvikler løbende den populære Aquarea-serie med effektive luft til vand-varmepumper. Seneste tilføjelse til serien er Aquarea High Performance J Generation Bi-Bloc – en varmepumpe der er mere effektiv og skånsom for miljøet sammenlignet med konventionelle kedler og elektriske radiatorer.

Varmepumpen bruger energi fra luften til at opvarme hjemmet samt det energivenlige kølemiddel R32. Det betyder, at udledningen af CO2 reduceres og gør miljøpåvirkningen mindre.

Samtidig sikrer Panasonics inverter-kompressorer, at varmepumpen tilpasser sig den bolig, den er installeret i. Selv under de mest krævende vejrforhold, med temperaturer helt ned til minus 20 grader, giver Aquarea-modellen en effektiv opvarmning. Den kan også bruges som aircondition i de varme sommermåneder.

Varmepumpen er stille om natten

Varmepumpen har en lydsvag nattilstand, så den ikke forstyrrer søvnen. Derudover har udendørsenhederne også fået reduceret støjniveauet sammenlignet med tidligere modeller. Det er især praktisk i tæt befolkede boligområder eller på landet, hvor støj kan påvirke trivsel og komfort.

Energieffektive kombinationer

Varmepumpen kan tilpasse temperaturen i boligen efter udetemperaturen, hvilket er med til at give brugeren en miljøvenlig løsning som er omkostningseffektiv. Derudover kan Aquarea J Generation-serien bruges sammen med andre energireducerende muligheder.

Serien kan blandt andet kombineres med en varmtvandstank med høj effektivitet, det kan for eksempel være fra serien Stainless Steel Tank eller Enamelled Tank. Varmtvandsbeholdernes isolationsevne reducerer det samlede energitab, hvilket betyder, at når den kombineres med en Aquarea-pumpe, vil det blive en særdeles energieffektiv løsning.

Aquarea J Generation kan også bruges med et solcellepanel.

Smarte funktioner

Aquarea J Generation kan bruges med Aquarea Smart Cloud, der er en app, som kan fjernstyre hele Aquarea-serien samt overvåge energiforbruget. Det er også muligt at vedligeholde varmepumpen gennem Service Cloud-appen, hvor installatører kan få adgang til varmepumpen og foretage fejlsøgninger uden, at de behøver at komme hjem til brugeren.

Aquarea er også kompatibel med den tidsbesparende teknologi IFTTT (If This, Then, That) og med få og enkle instruktioner kan brugeren lave små ændringer som at tænde og slukke varmepumpen til mere komplicerede handlinger som at sende fejlmeldinger på e-mail og tilkoble andre smartenheder i hjemmet. På den måde kan brugeren med en enkelt handling udløse flere tilpasninger som for eksempel at ændre temperaturen eller skrue op og ned for lyset på baggrund af temperaturændringer eller mængden af dagslys.

Læs mere om AQUAREA High Performance serien her: Brochure

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System