Panasonic CZ35-TKE varmepumpe kit-cz35-tke

CZ35-TKE varmepumpe
kit-cz35-tke
kit-cz35-tke
kit-cz35-tke
Denne model er "storebror" til CZ25 og kan dække endnu flere m2.Den har også 10 % mere luftgennemstrømning i automatisk ventilatorindstilling i forhold til tidligere modeller. Den øgede luftmængde betyder, at den ønskede temperatur nemt kan opnås, så du kan nyde et behageligt indeklima i din bolig.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 8.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: kit-cz35-tke
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

 Inverter modellerne i CZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt.

Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, lige så snart du træder indenfor.

  • Inverter-teknologi
  • Kompatibel med internetstyring
  • Styring af luftretningen (op og ned) via fjernbetjeningen
  • Giver en behagelig varme, selv ved en udetemperatur på -25 °C max 6,70 kW
  • Vedligeholdelsesvarme (+8/+15 grader). Perfekt til sommerhuse

CZ-serien har fået nyt design, og den giver varme helt ned til udendørstemperaturer på -25 grader. Nu er den også blevet opgraderet med en funktion, der modvirker frostgrader i vinterhalvåret indenfor. Varmepumpen holder nemlig temperaturen på 8-10 grader, og det forhindrer, at fx vandrør fryser til. Samtidig skaber den luftcirkulation, hvilket giver et bedre indeklima med mindre indelukkethed, som ofte er et problem i sommerhuse, når de står tomme over længere tid. Desuden er fjernstyringsfunktionen ideel til netop sommerhuset, fordi du nemt kan skrue op for varmen via mobilen, så der allerede er en god temperatur, når du ankommer.

Panasonic fører an i feltet, når det handler om at vælge det mest miljøvenlige kølemiddel til kommercielle varmepumper. Kølemidlet R32 bruges nu i alle nye versioner af Etherea- og CZ-serien.

Derfor er R32 bedre for miljøet

R32 er langt mere miljøvenlig end kølemidlet R410A, som de fleste varmepumper bruger i dag. Helt konkret har R32 kun en fjerdedel så stor indvirkning på den globale opvarmning som R410A. Kølemidlers indvirkning på den globale opvarmning måles i GWP (Global Warming Potential), hvor tallet for R32 er 675, mens det for R410A er 2090. R32 er også et enkomponents-kølemiddel, hvilket betyder, at væsken er lettere at genbruge.

Kvaliteten 

Kvalitet har altid været en kerneværdi for Panasonic i deres snart 100 årige historie. Og da Panasonic selv udvikler deres varmepumper fra start til slut, har de fuld kontrol over hele produktionen. Ingen modeller slippes ud på markedet, før de er blevet testet grundigt og ofte også afprøvet i testhuse flere steder i Norden. Vi er derfor sikre på, at vores løsninger lever op til dine krav og behov – og leverer de forventede resultater i et til tider udfordrende og hårdt klima. Derfor sælges alle Panasonic luft/luft varmepumper hos Panasonic Center også med hele 5-års reklamationsret.

Download katalog her: CZ35-TKE

Energimærke
kit-cz35-tke Energimærke
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System