Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic DMR-BCT74ENK9 DMR-BCT74ENK

DMR-BCT74ENK9
DMR-BCT74ENK
DMR-BCT74ENK
DMR-BCT74ENK
DIGA Blu-ray optager med to HD-tunere til DVB-C og indbygget 500GB harddisk. BCT74 er udstyret med 4K-opskalering, Multi-room TV-streaming og Miracast overførsel fra smartphone og tablet. En avanceret BD-optager med mange smarte funktioner, bl.a. programmering af en timeroptagelse fra et andet sted
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 3.199,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: DMR-BCT74ENK
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Tilslut din favoritunderholdning hvor og når du vil

Der er flere måder på at dele din digitale underholdning derhjemme ? uanset om du er alene, sammen med familien eller med venner. For at gøre det så nemt og bekvemt som muligt, har Panasonic udstyret deres nye DIGA Blu-ray optagere med endnu bedre optage- og gengivefunktioner.

Panasonic har bygget en model, som passer ind i en kompliceret hverdag og altid præsterer på toppen, uanset hvor du er.

Opskalering til 4K-opløsning - Oplev en mærkbart højere billedkvalitet. Billedkvaliteten fra en Blu-ray Disc har aldrig været bedre! 4K-opskaleringen optimerer lynhurtigt luminans og farve i hver pixel og opskalerer Full HD-signaler til et 4K-video signal (8 megapixel), som giver en finere opløsning og en mere realistisk følelse i billedet. Nu kan du se film derhjemme med en billedkvalitet, der ligger i  den samme høje klasse som i de fineste biografer med det seneste digitale udstyr.

Remote Recording tjeneste - Indstil timer-optagelse derhjemme eller når du er ude. Ved at tilmelde dig den nye tjeneste Panasonic Remote Recording Service kan du navigere i EPG-menuen og programmere optagelsen af et TV-program ved hjælp af en smartphone eller tablet, uanset hvor du er (kræver internetopkobling). Derefter kan du også bruge tjenesten på din smartphone eller tablet til at programmere en timer-optagelse, uden at afbryde et program, du ser.

TV Anywhere - Se TV uanset hvor du er DIGA Blu-ray optageren har en TV Anywhere funktion, der lader dig se både optaget og live TV direkte på din smartphone eller tablet ? uanset om du er hjemme eller ude at rejse.               

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System