Panasonic ES-EL9A epilator es-el9a-s503

ES-EL9A epilator
Dimensioner (B x H x D): mm
es-el9a-s503
es-el9a-s503
es-el9a-s503
es-el9a-s503
Glat hud komfortabel i én bevægelse
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
Dagspris
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: es-el9a-s503
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

1 times opladning3 hastighedsindstillinger30 min. ledningsfri brugBikinikamRensebørsteEpileringshoved til ben/armeEpileringshoved til armhuler og bikinilinjeFleksibelt hovedBevægeligt hoved med dobbelte skiverEpilering med skum

  • 30% bredere hoved - Dækker et større område med et strøg
  • Dobbelte skiver med 60 pincetter - Fjerner effektivt hår med gode resultater
  • Fleksibelt 90 grader bevægeligt hoved - Passer til kroppens konturer

30% bredere hoved*

Sammenlignet med almindelige modeller dækker det 32,4 mm brede hoved et areal, der er 30% bredere, fjerner mere hår i ét strøg og giver hurtigere epilering.

*Sammenlignet med en almindelig ED-serie

Dobbelte skiver for dobbelt effektivitet med 60 pincetter

De dobbelte skiver sikrer, at det overskydende hår indfanges, da den anden skive indfanger hår efterladt af den første skive. Pincetterne, som indfanger håret, er nu oppe på 60 i alt, og er et evolutionært spring i epilering ved at indfange flere hår med et enkelt strøg.

Indfanger hår for korte til voksbehandling

De to spidser på pincetten, der griber håret passer perfekt sammen, så selv hår helt ned til 0,5 mm, som ikke ville blive fjernet under voksbehandlinger, bliver grebet og fjernet helt med roden.

90 grader bevægeligt hoved passer til alle konturer

Hovedet kan bøjes ved 90 grader, så det holdes tættere på huden. Det bevægelige hoved passer perfekt til ujævne konturer på kroppen uden at efterlade uplukket hår. Det gør de også muligt at dække svært tilgængelige steder uden at skulle anstrenge sig.

Nænsom epilering i karbadet og under bruseren

Våd og tør epilering under bruseren - Dette vandtætte design gør det muligt trygt at bruge enheden i badet. Brug af enheden i varmt vand blødgør huden, så du nemt kan fjerne uønskede hår.

Epilering med skum - Hæld den flydende sæbe direkte ned i hovedet for at lave skum. Fint skum samler sig rundt om hvert uønsket hår, så du kan fjerne det blidt og forsigtigt ved roden.

Begyndervenlig skånsom hætte

Den skånsom hætte forhindrer skiverne i at røre ved huden. Den holder huden på plads, så epilatoren kun fjerner håret uden at trække i huden og gør dermed hårfjerning mindre smertefuldt.

Sonisk skrubbebørste til skånsom eksfoliering

Børstehovedet eksfoliere hurtigt gennem lynhurtige vibrationer på ca. 3.100 gange pr. minut. Den eksfolierer effektivt med 60.000 børstehår med høj tæthed, hvilket giver en glat og blød overflade. Brug af denne børste regelmæssigt hjælper med at undgå indgroede hår, så den anbefales til brug inden epilering.

LED-lys

Et LED-lys oplyser områder, hvor det er svært at se som i armhulerne og under fødderne. Dette giver dig mulighed for at finde og fjerne alt hår.

3 hastighedsindstillinger

Tryk på knappen for at vælge den ønskede hastighed i blød/normal/strømtilstand afhængig af den del af kroppen du behandler eller tykkelsen af håret.

Ledningsfri betjening

Tilbyder 1 fuld times opladning, som giver i op til 30 minutters ledningsfrit betjening.

Vaskbar

Enheden er vandtæt, så du kan skylle den i rindende vand for at skylle hår væk og altid holde den ren.

Nyt slankt design med greb

Den brugercentrerede form gør håndteret let at gribe og giver nem adgang til områder på kroppen, som er svært tilgængelige.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Type of Disc Double Discs

Number of Tweezers 60

Speed Setting 3 (Power / Normal / Soft)

Cordless Yes

Charging / Operating Time 1 hour / 30 min

LED Light Yes

WET/DRY Operation Yes

Washable Yes

Universal Voltage Yes (AC100-240 V)

Replacement WES2W31Y (Foot Care)

Accessories Epilation Head for Legs/Arms, Gentle Cap, Sensitive Area Cap, Shaver Head, Pop Up Trimmer, Bikini Comb, Foot Care Head, Sonic Scrub Brush Pouch, Cleaning Brush

Body Size (HxWxD) 16.3 x 6.7 x 4.7 cm

Weight 170 g (without cord and attachment)

Notes All values are approximate.

Andre så også
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System