Panasonic HD605 hovedtelefon rp-hd605ne-k

HD605 hovedtelefon
rp-hd605ne-k
rp-hd605ne-k
rp-hd605ne-k
rp-hd605ne-k
rp-hd605ne-k
HD605N leverer lyd med høj opløsning ved at gengive detaljerne i dynamikområdet. Adaptiv støjreduktion sikrer gengivelse af ren lyd med tre tilstande at vælge imellem, så det passer til din præferencer.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 2.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: rp-hd605ne-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Trådløs lyd med høj opløsning

HD605N leverer ren lyd trådløst, helt som om kunstnerne optrådte live lige foran dig. Den skaber lyd med høj opløsning og høj kvalitet og gengiver den fine omgivelses akustik i musikken. Den er forberedt til de vigtigste formater med høj opløsning som f.eks. LDAC ogaptX HD, så du nemt kan opleve lyd af høj kvalitet.

Hør hver eneste lille detalje

Hovedtelefonen gør det muligt at tage lyden med høj opløsning med dig overalt. De spiller en ultraren musik fyldt med fine detaljer og nuancer, du aldrig har bemærket før. Du vil blive et med de naturlige omgivelser og de fine detaljer i din yndlingsmusik, så det kommer til at føles, som om du bliver ført et andet tid og sted.

Nøjagtig gengivelse af den originale lyd

Antivibrationsramme HD-lyd og reducerede forvrængninger med MLF-membran i skinnende metal og bestående af flere hundrede lag. MLF-membran lydabsorberende materiale dobbelt hus med lyddele af høj kvalitet som f.eks. en 40mm MFL-membran og antevibrationsramme samt enhedsindstilling af den fineste kvalitet opnår HD605N en bemærkelsesværdig kraftig baslyd. Antivibrationsrammen minimerer uønskede vibrationer i huset, så du får en naturlig og dynamisk lyd uden at mærke, at du har noget i ørerne.

Du kan lade dig opsluge af lyden

Bradbåndsstøjreduktion blev opnået af det kontrollerende hybride støjreduktionssystem, som kombinerer feed forward- og feedback-metoder og anvender en unik signalbehandling. Den har tre niveauer for støjreduktion for at fjerne forstyrrende støj, når du lytter til musik., film osv. Dette giver dig mulighed for at skabe det ideelle lyttemiljø, så du kan nyde din yndlingsmusik under dit dagliglivs forskellige aktiviteter.

Hør lydene omkring dig uden at tage dine hovedtelefoner af

Dæk blot det højre hus, og du kan høre lydene omkring dig eller tale med en anden uden at tage dine hovedtelefoner af. Du kan også justere forbedringen af omgivelseslyden, så du altid kan høre omgivelseslyden og ikke behøver at tage dine hovedtelefoner af igen og igen, når du går ud.

Ultimativ luksuriøs pasform

Forbindelsesstrukturen med 3D-kugle gør ørepuderne i stand til at bevæge sig frit i tre dimensioner, så de passer perfekt omkring hovedet og ørerne. De ergonomisk designede 3D-ørepuder er lavet med hukommelsesskum for at sikre, at de passer perfekt og stressfrit til ørerne og samtidig lukker støj ude. Det tykke, komfortable skum giver en luksuriøs pasform.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

General

Driver Unit (mm) 40 mm

Magnet Type Neodymium

Impedance (O)(Power off, with cord) 38

Sensitivity (dB/mW)(Power off, with cord) 99 dB / mW

Frequency Response(with cord) 4 Hz - 40000 Hz

Cord Length (m/ft) 1.2 m detachable

Control/ Mic yes

Playback Time with Battery Approx. 20 hours(Noise cancelling ON, SBC mode)

Charging Time (25°C/ 77°F) Approx. 4 hours

Weight (g) w/o cord Approx. 268 g

Miniplug (3.5mm) yes

Plug /( NNickel. G Gold) G

Supplied Item

USB charging cord Approx. 0.5 m/Detachable cord Approx. 1.2 m/Carrying case/Airplane adaptor

Advanced Function Bluetooth® Wireless Technology Version 4.2

Supported Profiles A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Codec SBC, AAC, Qualcomm® aptX?, Qualcomm® aptX? HD, LDAC?

Operating Distance Up to 10 m

Active Noise Canceling yes

NOTE Specifications are subject to change without notice. All numbers given here are approximate.

TRADEMARK.NOTICE The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Panasonic Corporation is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners./LDAC is a trademark of Sony Corporation./Qualcomm aptX is a product of Qualcomm Technologies International, Ltd. Qualcomm is a trademark of Qualcomm Incorporated, registered in the United States and other countries, used with permission. aptX is a trademark of Qualcomm Technologies International, Ltd., registered in the United States and other countries, used with permission.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System