Panasonic HN6011 Starter Kit Plus KX-HN6011NEW

HN6011 Starter Kit Plus
KX-HN6011NEW
Gør dit hjem mere intelligent og mere sikkert. Det har aldrig været nemmere at beskytte din familie. Installer et Home Safety-startsæt Plus, der inkluderer indendørs sirene, og få det fulde udbytte af dette abonnementsfri sæt.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 1.699,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: KX-HN6011NEW
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Det får du:

Er det intelligente hjem noget nyt for dig? Så er Home Safety-startsættet det perfekte sted at starte.

Alle dets komponenter kan nemt installeres ved hjælp af en app på din smartphone/tablet, og da systemet er trådløst, skal du ikke rode med kabler.

Når sættets sensorer udløses, kan de sende advarsler til smartenheder og til en fastnettelefon, og der kan tilføjes andre Panasonic Smart Home-produkter for at sikre, at systemet altid passer til dig og dine fremtidige behov.

 

Klarer distancen

Panasonic Smart Home-systemet kan fungere over en rækkevidde på hele 300 meter. Det betyder, at dine kameraer, sensorer og Smart Plugs vil kunne kommunikere med hinanden - og at du vil kunne kontrollere dem - uanset hvor stort dit hjem eller din have er.

 

Ingen månedlige gebyrer

Når du først har købt dit Panasonic Smart Home-kit, er der ikke flere omkostninger. Der er ingen af de månedlige abonnementsafgifter, som normalt er forbundet med hjemmesikkerhedssystemer, og kontrol-app'en er gratis.

Sikrere end Wi-Fi

Panasonic Smart Home-enheder kommunikerer med hinanden via en ULE-standard (Ultra Low Energy) for trådløs kommunikation, som er usynlig for almindelige forbrugerelektronikprodukter, i stedet for via den normale Wi-Fi-teknologi, som er nemmere at hacke.

Nem opsætning

Panasonic Smart Home-system fungerer trådløst, og derfor er det utroligt nemt at sætte op. Du tilslutter blot centralen til dit netværk, downloader kontrol-app'en til din smartphone og parrer alle enhederne med centralen.

Også parringen er utroligt nem at foretage. Parringen foretages med et enkelt tryk på en knap ? du skal blot trykke på en knap på hver enhed og en knap på centralen. Det er lige så nemt at tilslutte yderligere Smart Home-enheder, hvis du vælger at tilføje flere.

Smart-centralens funktioner

Centralen er hjertet i ethvert Panasonic Smart Home-system og tilsluttes trådløst til alle dine andre Smart Home-enheder.

Den kan konfigureres med et tryk på en knap og kommunikerer med andre Smart Home-enheder over en afstand på helt op til 300 meter.

Den opretter også forbindelse til dit hjems fastnettelefon, så du kan foretage eller modtage telefonopkald via den, og den kan optage alle billeder, den modtager fra udløste Smart Home-kameraer, på et SD-kort.

Sensorer til sikkerhed i bevægelse

Ud over at detektere indbrud og potentielt aktivere alarmsirener eller kameraer kan Smart Home-bevægelsessensorer bruges til at konfigurere en række nyttige automatiseringsfunktioner for hjemmet.

For eksempel kan udløsning af en bevægelsessensor på trappen tænde en lampe, som er tilsluttet en Smart Plug i entreen i stuen.

Du kan også justere bevægelsessensorens følsomhed, så den ikke udløses utilsigtet af jeres kæledyr.

Åben eller lukket

Selvom det blot tager et par sekunder at montere dem, kan Smart Home-systemets dør- og vinduessensorer sørge for en omfattende og effektiv hjemmesikkerhedsløsning.

Fordi de tilsluttes trådløst til alle andre enheder i dit Smart Home-system, kan en udløst dør-/vinduessensor indstilles til at gøre alt fra at sende en advarsel til din smartphone og din fastnettelefon til at tænde lyset og udløse en høj alarmsirene.

Indendørssirene - en højlydt hjælper

Intet giver en ubuden gæst mere klar besked om, at det er på tide at komme væk, end masser af blinkende lamper og en høj alarm. Og med et støjoutput på op til 110 dB er Smart Home-indendørssirenen yderst højlydt!

Nem at bruge

Alle Panasonic Smart Home-systemets dele kan kontrolleres fuldstændig fra din smartphone eller tablet ved hjælp af en intuitiv app.

Denne app håndterer alt fra visning af live-feeds fra dine kameraer og at tænde og slukke lamper til de advarsler, du får, hvis en vindues- eller bevægelsessensor udløses. Den kan endda afspille vuggesange i dit barns soveværelse.

Du har nærmest hele dit hjem på din smartphone.

Der du vil have, når du vil have det

Smart Home-systemer kan køre i tre forskellige tilstande. For det første kan de aktiveres, når du er hjemme, så der aktiveres hjemautomatiseringsfunktioner som f.eks. at tænde lyset automatisk eller så du får besked, hvis det ringer på døren. For det andet kan de aktiveres, når du ikke er hjemme, så de sørger for sikkerheden baseret på dine kameraers og vindues-/dør-/bevægelsessensorers detekteringsfunktioner. Endelig kan systemet slås helt fra.

Du får altid besked

En af de mest betryggende ting ved Smart Home-systemer er de mange forskellige underretningsmuligheder, de giver. Med andre ord: Hvis dit system registrer et problem, kan du være sikker på, at du får besked.

Med et DECT Home Safety-sæt kan du modtage talebeskrivelser af alle advarsler via dit digitale trådløse håndsæt, og du kan få sendt advarsler til både en smartphone og en fastnetlinje.

Dit Smart Home-system vokser sammen med dine behov

Smart Homes avancerede netværksteknologi giver dig mulighed for at tilpasse og udvide dit system, så det passer til dine skiftende behov. Du kan bygge dit eget perfekte system ved hjælp af enhver af de enheder der findes i Panasonic Smart Home konceptet. Og Panasonic arbejder allerede nu på mange andre enheder, som vil kunne tilføjes problemfrit til dit netværk, så snart de bliver tilgængelige.

*Krav:

  - En trådløs router med internetforbindelse.

  - iPhone 4 og nyere, iPad (iOS 6.0 eller nyere)

     eller en Android?-enhed (Android 4.0 eller nyere), som har Bluetooth®, Wi-Fi® og et mikrofonsystem.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System