Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic HNC 800 Full HD kamera KX-HNC800EX

HNC 800 Full HD kamera
KX-HNC800EX
KX-HNC800EX
KX-HNC800EX
Den stilrene form ligner et champagneglas, og det metalagtige design matcher din boligindretning af høj kvalitet. Leverer et klart billede. Er kompatibelt med Panasonics Smart Home-systemet som gør styring af hjemmet nemmere og praktisk.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 1.699,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: KX-HNC800EX
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Se fra din mobile enhed

Oplev trådløs overvågning via din tablet eller smartphone. Panasonics KX-HNC800 kamera egner sig til overvågning af børne- og familierum i realtid for at se til et barn, kædedyr eller blot for at holde øje med dagligstuen eller andre opholdsrum, når du er væk hjemmefra.

Nem optagelse / afspilning (microSD optagelse)

Fuld HD-video 1080p kan optages automatisk på et microSD/SDHC/SDXC-kort (op til 128 GB), i kameraets let tilgængelige microSD-slot, når det er aktiveret af kamerasensorer.

Du kan se videooptagelserne på din pc/bærbare computer ved at fjerne microSD-kortet fra kameraet og sætte det i din bærbare computer eller stationære-pc.

Fuld HD-videooptagelse ved svag belysning

Panasonics KX-HNC800 indfanger en ensartet videooptagelse, i filmkvalitet med 30 billeder pr. sek. og med et hurtigt fokuserende objektiv til skarpere billedjustering og en stor billedsensor, for 1080p Fuld HD-optagelser (1920x1080 pixels) også ved svag belysning.

Fordel ved forudindspilning

KX-HNC800 indeholder en forudindspildningsfunktion, der giver en omfattende, nøjagtigt videoptagelse. Billedbehandlingen begynder med forudindspildning, to sekunder før kameraets bevægelsessensor bliver aktiveret. En fordel, som giver en hel optagelse af en person, der hurtigt går igennem et rum eller et område.

Vidvinkel, Large Room View

Andre systemer kræver muligvis to eller flere kameraet for at kunne dække lange, rektangulære rum og større områder, her leverer Panasonic KX-HNC800 dækning i større rum og områder med sit 121-graders vandrette og 142-graders diagonale og vidvinklede synsvinkel.

Beskyttelse af privatlivets fred

Kameraet indeholder en manuel forskydelig lukkerhastighed for at kunne dække kameraet og mikrofonen ved enhver lejlighed, hvor overvågning ikke er nødvendig, f.eks. besøg af inviterede gæster. Når de først er dækket, er overvågnings- og mikrofonfunktionerne helt afbrudt - en fordel som Panasonic tilbyder. 

Desuden bliver en underretning sendt til din smartphone, når lukkerhastigheden er lukket. Hvis du har behov for at aktivere overvågnings- og mikrofonfunktionerne igen, kan du bruge talefunktionen til at bede om at få lukkehastigheden åbnet.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System