Panasonic LZ25-TKE varmepumpe kit-lz25-tke

LZ25-TKE varmepumpe
kit-lz25-tke
kit-lz25-tke
kit-lz25-tke
LZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35°C. Takket være det gennemtænkte design er LZ perfekt som udskiftningspumpe.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 10.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: kit-lz25-tke
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Perfekt som erstatning for de ældre Panasonic-varmepumper CKP og DKE

  • Giver en behagelig varme, selv ved en udendørstemperatur på -35°C max 6,55 kW
  • Energiklasse A++
  • Vedligeholdelsesvarme
  • Kompatibelt med internetstyring

Panasonic LZ25TKE Eftermontering 249 – effektivitet året rundt

Panasonic LZ25TKE Eftermontering 249 giver en jævn varme hele året rundt takket være den unikke energilagringsteknik. Ved at lagre spildvarmen fra kompressoren kan LZ25TKE afgive varme selv i afrimningscyklussen. Det betyder, at luftvarmepumpens indendørsenhed ikke behøver at blive slukket, når udendørsenheden afrimes.

Perfekt som udskiftningspumpe

LZ’s design og mål er tilpasset med henblik på at forenkle udskiftningen af en ældre Panasonic-model. For eksempel er højden på indendørsenheden den samme som på de ældre CKP- og DKE-modeller. Det betyder, at den nuværende placering, f.eks. over fordøren, kan beholdes. Dette er ellers ofte ikke muligt, da højden på nutidens indendørsenheder generelt er øget. Det er heller ikke nødvendigt at skifte holderne bag på varmepumpen, og rørstørrelsen er den samme. At udskifte en 10 år gammel varmepumpe med en ny er ofte en god investering. Moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og din pengepung. Desuden får du nye praktiske funktioner med i købet, såsom vedligeholdelsesvarme, mulighed for fjernstyring, bedre luftrensning og timerindstilling.

Kun 249 mm høj

Modellerne i LZ-serien er perfekte ved udskiftning af 7-10 år gammel varmepumpe.

R32-kølemiddel

Med det nye og mere effektive R32-kølemiddel har man kunnet udvikle Panasonic LZ25TKE Eftermontering 249 til en supereffektiv luftvarmepumpe med rekordhøj virkningsgrad SCOP 5,00 og energiklasse A++.

Yderst støjsvag drift og effektiv luftstrøm.

Panasonic LZ25TKE Eftermontering 249 er stille selv i drift og har et lydniveau på blot 18dB(A). For hurtigt at nå den ønskede indendørstemperatur har indendørsenheden også en ekstra kraftig luftstrøm, så varmen breder sig mere effektivt med en optimal virkningsgrad.

Download produktblad her: LZ25-TKE

Energimærke
kit-lz25-tke Energimærke
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System