Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic UB310 4K UHD Blu-ray DMP-UB310EGK

UB310 4K UHD Blu-ray
DMP-UB310EGK
DMP-UB310EGK
DMP-UB310EGK
DMP-UB310EGK
DMP-UB310EGK
Ultra HD Blu-ray bringer biografens magi ind i hjemmet med Panasonics mest avancerede teknologier, der giver levende og knivskarpe billeder. Sæt dig godt til rette, og lad dig fortrylle af den nye Panasonic UB310 med indbygget Wi-Fi.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 2.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: DMP-UB310EGK
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Imponerende farver og detaljer

4K High-Precision Chroma processor

 

Teknologier fra Panasonic Hollywood Laboratoriet, som er grundlaget for Blu-ray Disc forskning og udvikling, anvendes på Panasonics unikke "4K High-Precision Chroma processor". 4K-billedfarvesignaler (4:2:0) interpoleres til 4K (4:4:4) via en multi-tap chroma proces for at opnå naturlige strukturer og dybde.

 

Oplev suveræne 4K-billeder

4K Direct Chroma opskalering

 

Panasonic UB310 indeholder unik 4K Direct Chroma opskalerings teknologi. Ved direkte opkonvertering af krominans- og luminanssignaler i Full-HD til 4K-signaler opnår denne teknologi billedbehandling med højere præcision. Alt konverteres til 4K-billeder med naturlige strukturer og utrolig dybde.

* 4K-opskalering kræver også, at du har et 4K/UHD-tv.

 

Gengiver imponerende billeder selv på et SDR TV

Optimeret tone-remapping for SDR-TV

 

Unik optimeret tone-remapping teknologi til Ultra HD Blu-ray til SDR konvertering, som maksimerer egenskaberne for 4K-indhold og giver en bedre oplevelse end Blu-ray på et SDR TV. 

 

Fra nu af vil onlineindhold også være 4K-kompatibelt med 4K VOD

Da 4K internet video distribution nu understøttes af f.eks. NETFLIX har du et stort udvalg af kvalitets indhold lige ved hånden. Internet videosignalerne med høj opløsning behandles af Panasonics originale 4K High-Precision Chroma-processor for at sikre skarpe og flotte billeder.

Oplev lyd i studiekvalitet

Afspilning af lyd i høj opløsning

 

Panasonic UB310 er designet til lydgengivelse i høj opløsning. Foruden de normale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA-formater kan DSD- (5,6 MHz/2,8 MHz) og ALAC-musikfiler gengives. Tilslut blot til dit stereoanlæg for at høre musikkilder svarende til studielydkvalitet.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System