SC-ALL8EG-K SC-ALL8EG-K

SC-ALL8EG-K
SC-ALL8EG-K
SC-ALL8EG-K
SC-ALL8EG-K
Panasonic multiroom streaming højttaler med 5 højttalerenheder - Sort
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 2.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: SC-ALL8EG-K
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Oplev et multi-room system med ægte HiFi-lyd

Multi-room system på HiFi-niveau udstyret med Qualcomm<sup>®</sup> AllPlay?. Musikken gengives, som du ønsker fra din smartphone/tablet, i ét eller flere rum, streaming-musiktjenester eller internetradio via det trådløse netværk i dit hjem.

Brugervenligt og hurtigt installeret multi-room system

Panasonic's ALL højttalere med AllPlay-teknologi gør det så meget nemmere at bruge det trådløse netværk i hjemmet til at streame musik til flere rum fra forskellige digitale kilder. Hvis du har en smartphone, kan du gengive direkte fra en række streaming-musiktjenester som Spotify eller internetradio hvor som helst i huset. Desuden kan du spille musik samtidigt i forskellige rum ved hjælp af flere højttalere.

Fjernbetjening direkte fra musiktjenestens app

Med AllPlay kan du styre gengivelsen af ​​dine musiklister direkte fra streaming-musiktjenestens eller internetradioens egen brugerflade, hvor deres funktioner og features opdateres løbende. Hvis du har lyttet til musik, mens du ikke er hjemme, kan du nemt skifte til gengivelse over højttalerne direkte på skærmen og uden at behøve skifte app.

5 højttalerenheder (1 subwoofer / 2 basser / 2 diskanter) - Ren og klar lyd fra bas til diskant

Systemet med fem højttalerenheder omfatter to diskanter, to basser og en subwoofer. Lydsignalet opdeles i forskellige frekvensområder fra bas til diskant, så det bliver lettere for hver enkelt højttalerenhed at levere ren lyd og præstere på toppen af sin kapacitet.

LincsD forstærker (2. generation) - Lavere forvrængning giver en renere og klarere lyd

Forvrængning, som opstår under den digitale proces, korrigeres for at frembringe et akustisk udgangssignal, der er så tæt på den oprindelige lyd som muligt. Ved samtidig at kompensere for forvrængning fra andre kredsløb i konstruktionen, kan forstærkeren levere en renere lyd med større dybde. Hver højttaler har to LSI-chips til at genskabe en klar lyd fri for jitter.

Højttalermembraner med to lag bambus-nanofiber - Gengivelse af krystalklar lyd med mindst mulig forvrængning

Brugen af et let og stift membranmateriale giver højttaleren en mere levende lyd, og det bidrager igen til en klarere gengivelse af stemmer og en tydeligere dialog.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System