Technics C700 Højttalersæt sb-c700e-w

Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
C700 Højttalersæt
Dimensioner (B x H x D): mm
sb-c700e-w
sb-c700e-w
sb-c700e-w
Realiserer drømmen om en meget transparent lyd og et præcist perspektiv ved at bygge på vores faselineære, punktformede lydkilde-koncept.
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 11.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: sb-c700e-w
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Punktformet lydkilde højttalersystem

Den nyudviklede flade koaksiale 2-vejs højttalerenhed (bas, diskant) fungerer som en punktformet lydkilde, der leverer en ensartet lydspredning over hele frekvensområdet, uden spidser og dyk. Derfor har dette Technics højttalersystem en suveræn lokalisering af lyden og kan genskabe rumklangen i en stor koncertsal.

Phase Precision Driver (Plan koaksial 2-vejs højttalerenhed)

Technics har udviklet den oprindelige plane koaksiale 2-vejs højttalerenhed for at opnå en naturtro gengivelse af bas og diskant. Basmembranen er plan og har en sandwich-struktur fremstillet af let, meget stiv kulfiber-folie og en aluminium honeycomb-kerne. Enheden bevæger sig som et stempel i et område, som overstiger delefrekvensen med diskanthøjttaleren, og eliminerer uregelmæssigheder i frekvenskarakteristikken på grund hulrumseffekten i en konventionel keglemembran. Det magnetiske kredsløb består af en stor magnet, en kobberkappe, en kobber kortslutningsring og en kort kantviklet svingspole med maksimal pladsudnyttelse for at opnå høj drivkraft og lav forvrængning. Chassiset er fremstillet af solidt trykstøbt aluminium med arme med en resonansfordelende struktur til at eliminere selv den mindste uønskede resonans. Til sammen sikrer de præcis og responsiv gengivelse af basområdet.

Forstærket konvekst udformet kabinet

Kabinettet skal understøtte højttalerenhederne sikkert, forhindre uønsket resonans og sikre en jævn strøm af lydbølger uden reflekser på grund af diffraktion. Til sidepladerne bestyrelser, som er forholdsvis store og har en tendens til at generere resonans, bruges meget stive, buede plader, der måler 42 mm på det tykkeste sted, til at dæmpe reflekser som følge af diffraktion. Det skalformede kabinet giver med alle dets seks sider samlet på alle kanter en meget høj stivhed, fordi hver side i denne kubiske struktur styrker de tilstødende sider. Således reduceres uønsket resonans genereret ved deformation af såvel pladerne som kabinettet. Det akustisk absorberende materiale og dets position er blevet optimeret baseret på højttalerenhedens egenskaber og kabinettets volumen, således at uønskede stående bølger inde i kabinettet undertrykkes effektivt. Basrefleksporten på bagpanelet er en parabel-port, hvis krumning kontinuerligt varierer fra indløbet til udløbet. Krumningen er blevet bestemt ud fra den kvadratiske funktion. Den undertrykker både turbulens i luften ved udmundingen og vindstøj i selve porten, så højttaleren gengiver en naturlig og kraftfuld bas med et minimum af støj. lyden hul samt vindstøj genereret inde i lyd hul, således at reproducere glat og kraftfuld bas med minimal støj.
Det blanke kabinet er skabt gennem en række processer, heriblandt flere ganges lakering, slibning, polering og efterbehandling med en høj grad af håndværksskab, som matcher den høje lydkvalitet fra højttaleren. Kabinettet er ikke kun attraktivt at se på, men undertrykker også fine vibrationer, som genereres på dets overflade, og bidrager dermed til gengivelsen af en naturtro og fyldig atmosfære.

Højkvalitets delefilter

Det højpræcise delefilter er skabt gennem gentagne konstruktions- og lytteprocesser for at maksimere den enkelte højttalerenheds præstationer og opnå en velafbalanceret klang. For at forhindre interferens af elektrisk strøm mellem højttalerne og minimere effekten af vibration, er to separate filterplader til bas og diskant optimalt arrangeret inde i kabinettet til at gengive lyd med en exceptionel realisme.

Gengivelse med ultrastor båndbredde

Dette Technics højttalersystem er i stand til at til at gengive lyd over et ultrabredt frekvensområde op til 100 kHz for at levere det enorme frekvensspektrum, som tilbydes af højkvalitets højopløste musikkilder. Resultatet er en realistisk gengivelse af audiosignaler med alle nuancer intakte.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Emotive Acoustic Technology Punktformet lydkilde højttalersystem - Gengivelse med ultrastor båndbredde - Phase Precision Driver (flad koaksial 2-vejs højttalerenhed) - Højkvalitets delefilter - Forstærket konvekst udformet kabinet

Technics Definitive Design Sort kabinet med højglans piano-finish - Konvekst udformet kabinet - Frontstof med magnetholdere

Type Koaksial 2-vejs højttaler med basrefleks

Højttalerenheder Bas/Diskant - Flad koaksialenhed, 16 cm/1,9 cm dome-membran

Delefrekvens 2,5 kHz

Frekvensområde 40 Hz ? 100 kHz (-16 dB), 45 Hz - 80 kHz (-10 dB)

Følsomhed 85 dB /2,83 V (m)

Impedans 4 O

Belastning (IEC) 50 W (Nom.), 100 W (Max.)

Mål (B x H x D) 220 x 336 x 286 mm (inkl. frontstof og terminaler)

Vægt Ca. 8,5 kg/stk.

Tilbehør Højttalerkabel (1,2 m) x 2, brugervejledning

*1 Length of the speaker cable may not be sufficient on your placement. Please prepare suitable cable based on your installation requirements.

Andre så også
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SL-1210MK7 pladespiller
Vejledende pris:
DKK 7.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic TV
55" MZ2000 4K OLED TV
Vejledende pris:
DKK 26.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SB-C600 Reolhøjttalersystem
Vejledende pris:
DKK 8.499,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System