Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Technics G700 Forstærker su-g700e-s

G700 Forstærker
Dimensioner (B x H x D): mm
su-g700e-s
su-g700e-s
su-g700e-s
su-g700e-s
su-g700e-s
Technics' Definitive integreret forstærker gengiver hele musikkens energi.
Læs mere Specifikationer Udskriv
OPSÆT SELV
DKK 18.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Læs vore leveringsbetingelser her
Kompletsikring: DKK 1.995,-
Fragt: DKK 0,-
Antal Læg i kurv
FINANSIERING af DKK 18.999,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
Varenr: su-g700e-s
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Med denne forstærker bliver god lyd taget til et helt nyt niveau. Her er indbygget JENO Engine, som rydder støj på linjen, LAPC og Reference Class High Quality Audio Technology, som er den sidste nye teknologi på markedet til at sikre den reneste lyd.

Teknologierne i Technics Grand Class SU-G700 skal sætte en stopper for de klassiske problemer med støj og sus – det digitale jitter – der ofte kan være i digitale forstærkere. 

Audioteknologi af høj kvalitet i referenceklassen

JENO Engine har arvet audioteknologikonceptet i referenceklassen og transmitterer og behandler audiosignaler fuldstændig digitalt og med minimal jitter fra indgangsfasen til effektdriveren. Højttaler-LAPC (load adaptive phase calibration) sikrer ideel forstærkning og ideelle faseegenskaber for alle typer højttalere. Den nyudviklede switching-strømforsyning med lav forvrængning sørger for præcis strømforsyning ved at undertrykke de udsving i switching-frekvensen, der forårsages af belastningsændringer.

LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)

Højttalerimpedansen ændres med hver frekvens, og der kræves en effektforstærker til at drive højttalerne uden påvirkning fra højttalerens egenskaber. Konventionelle digitale forstærkere tilsluttes imidlertid til højttalere via et lavpasfilter ved udgangstrinnet, og de påvirkes derfor endnu mere af højttalerens impedansegenskaber. Og selvom konventionelle forstærkeres amplitudekarakteristik blev forbedret som følge af negativ feedback, kunne fasekarakteristikken ikke forbedres. Derfor udviklede vi en højttalerimpedansadaptiv optimeringsalgoritme, der foretager korrektion af den ideelle impulsrespons gennem digital signalbehandling ved at måle forstærkerens frekvensmæssige amplitude- og fasekarakteristik med højttalerne tilsluttet. Denne nye teknik muliggør en udfladning af frekvenskarakteristikken for amplitude og fase, hvilket forstærkere ikke tidligere havde opnået, samt levering af en lyd med et overbevisende rumperspektiv.

High-speed Silent Hybrid Power Supply – hurtig støjsvag hybrid-strømforsyning

Med en konventionel switch-mode strømforsyning ændres switching-frekvensen i forhold til de varierende belastninger for at styre switching-starttidspunktet og stabilisere udgangsspændingen. Denne svingningskomponent i switching-frekvensen har en negativ effekt på lydkvaliteten. Den nyligt udviklede strømforsyning reducerer den støjkomponent, der skader lydkvaliteten ved at fastsætte switching-frekvensen. Desuden får det sidste trin i switching-strømforsyningen en lineær regulator for at stabilisere udgangsspændingen. Den lineære regulator bruger specialfremstillede, højdefinitions elektrolytiske kapacitorer.

Desuden reducerer vores strømforsyning af strømresonanstypen switching-støjniveauet. De dele, der anvendes til at absorbere støj, f.eks. kapacitorer, blev omhyggeligt udvalgt. Alle tænkelige forholdsregler blev taget for at opnå et lavt støjniveau og en klar lydgengivelse.

Digital støjisoleringsarkitektur

Til pc-indgangsterminalerne bruger forstærkeren strømforsyninger med ikke-magnetiske karbonfilmresistorer, som giver kraftigt beskyttelse mod magnetisk forvrængning, og rubinglimmerkapacitorer af høj kvalitet og med fremragende egenskaber som f.eks. lavt dielektrisk tab, høj spændingsmodstand og temperaturstabilitet. Lydgengivelse med større renhed blev opnået ved at blokere for indtrængen af udefrakommende støj.

Konfiguration med tre sektioner

I integrerede forstærkere er der en lang række kredsløb, herunder kredsløb, der håndterer mikrosignalerne fra indgange, og dem, der håndterer en kraftig strøm som f.eks. udgangskredsløb og strømforsyningskredsløb. SU-G700 anvender en konstruktion med tre sektioner med dele installeret mellem kredsløbsblokkene i henhold til det håndterede signalniveau. Dette eliminerer interferens mellem kredsløbsblokkene og opnår dermed en klar lydkvalitet. Denne konstruktion giver også et forstærket kabinet, som undertrykker de elektriske deles vibrationer og dermed undertrykker forringelser af lydkvaliteten.

Optimally Activated Circuit System

Vores Optimally Activated Circuit System gør det muligt at stoppe forskellige digitale moduler – f.eks. dem, der bruges til display og til analoge og digitale grænseflader – for at minimere den støj, der genereres under afspilning af musik.

Batteridrevet clock-generator

Den bedste strømforsyning til sarte kredsløb som f.eks clock-generatoren i de nye forstærkere er en, som er totalt isoleret fra eventuelt støj eller svingninger i forsyningsnettet. Technics har stor erfaring med strømforsyningsisolering ved hjælp af batterier. Denne teknologi skaber ultralave forforstærkertrin.

Analoge kredsløb af høj kvalitet

Analoge indgange konverteres med stor præcision til et digitalt signal med højkvalitets 192 kHz/24-bit A/D-konverteren (Burr-Brown PCM1804 (Texas Instruments)), så det fuldt digitale systems meget rene lydgengivelsesfunktion kan maksimeres ved afspilning af analoge kilder. Højdefinitions switching-relæer bruges til signal-switching.

PHONO-indgang med lavt støjniveau

PHONO-indgangen opnår et lavt støjniveau ved at bruge en differentiel parallelforbindelseskonfiguration for en førstetrins FET med lavt støjniveau. Desuden gør en fire-niveau forstærkningsjustering det muligt at vælge den bedste forstærkning i overensstemmelse med pickupoutput. Dette muliggør optimal afspilning af analogt optagede lydkilder af høj kvalitet skræddersyet til brugerens miljø.

Forstærket aluminiumkabinet

Det forstærkede dobbelte metalchassis har både et indre og ydre chassis, der er fremstillet af en stålplade for at reducere vibration og støj, der ødelægger lydens renhed.

For at bære vægten af de tunge dele og komponenter og sænke tyngdepunktet for at forbedre stabiliteten er det indre chassis fremstillet af en 1,2 mm tyk plade. Kabinettets bundplade er en 2 mm tyk stålplade. Dette forbedrer vibrationsdæmpningen og giver et lavt tyngdepunkt. Frontpanelet er fremstillet af en 7 mm tyk aluminiumplade for at modstå virkningerne af elektromagnetisk støj.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Accurate Digital Technology JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) - LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) - High-speed Silent Hybrid Power Supply - hurtig støjsvag hybrid-strømforsyning - Batteridrevet clock-generator - Forstærket dobbelt metalchassis

Støjsvag signalteknologi Digital støjisoleringsarkitektur - Optimally Activated Circuit System

Technics Definitive Design Forstærket kabinet - Konfiguration med tre sektioner

Udgangseffekt 70 W + 70 W (1 kHz, T.H.D.0.5 %, 8 O, 20 kHz LPF) - 140 W + 140 W (1 kHz, T.H.D.0.5 %, 4 O, 20 kHz LPF)

Inputfølsomhed / Inputimpedans LINE 200 mV / 22 kO, PHONO (MM) 2.5 mV / 47 kO

Frekvensrespons LINE 5 Hz - 80 kHz (-3 dB, 8 O), PHONO (MM) 20 Hz - 20 kHz (RIAA DEVIATION ±1 dB, 8 O), DIGITAL 5 Hz - 90 kHz (-3 dB, 8 O)

Belastningsimpedans 4 - 16 O

Analogt indgangsformat LINE x 2 (LINE1 IN, LINE2 IN/ MAIN IN), PHONO (MM) x 1

Digitalt indgangsformat Koaksial digital x 2, Optisk digital x 2, USB-B (pc)

Analog udgangsterminal PRE OUT x 1, LINE OUT x 1 (KUN ANALOGE KILDER)

Udgang til hovedtelefoner Ja

USB-DAC (USB-B) USB Audio Class 2.0, asynkron tilstand

Codec understøttelse DSD - Ja (2.8224 MHz, 5.6448 MHz, 11.2896 MHz) PCM - Ja (32, 44.1, 48, 88.2,96,176.4, 192,352.8, 384 kHz/16, 24, 32 bit)

Strømforsyning AC 220 - 240 V, 50 Hz / 60 Hz

Strømforbrug 85 W

Mål (B x H x D) 430 x 148 x 428 mm

Vægt Ca. 12,3 kg

Tilbehør Fjernbetjening, Lysnetledning, Brugervejledning

Andre så også
C700 Forstærker
DKK 10.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 12.894,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
SU-R1000 Integreret forstærker
DKK 59.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 66.294,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
MCRN470D-SI Mini-system
DKK 4.299,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 5.594,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
RS202D-SI Stereo receiver
DKK 2.199,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 3.394,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System