Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Technics G90 Gulvhøjttaler sb-g90e-k

Kan opleves hos AV Connection Odense
G90 Gulvhøjttaler
Dimensioner (B x H x D): mm
sb-g90e-k
sb-g90e-k
sb-g90e-k
sb-g90e-k
sb-g90e-k
Uønskede vibrationer fra højttalerenhederne og kabinettet er helt fjernet. Gulvhøjttaleren opnår klarhed i lydbilledet og et komplet rumligt udtryk.
Læs mere Specifikationer Udskriv
OPSÆT SELV
DKK 14.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Læs vore leveringsbetingelser her
Kompletsikring: DKK 1.495,-
Fragt: DKK 0,-
Antal Læg i kurv
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
FINANSIERING af DKK 14.999,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
Varenr: sb-g90e-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Højttalersystem med punktlydkilde

Et af idealerne ved gengivelse af lyd med et komplet rumligt udtryk er at sikre, at de bølgefronter, der udsendes fra højttalerenhederne, samles korrekt i alle lyttepositioner, således at de sørger for en punktuel lydkilde. SB-G90 anvender det lineære fasekoncept, men har også nyudviklede to-vejs koaksiale membranenheder (inklusive mellemtone og diskanthøjttaler), som sørger for højhastighedsgengivelse med forbedret høj følsomhed.

Phase Precision Driver (koaksial 2-vejs højttalerenhed)

Der bruges en let, forstærket membran i anodiseret aluminium til diskantmembranen. Enheden gengiver et bredt frekvensområde op til 100 kHz ved at bruge en ny domeform, som er optimeret gennem simulering, og opnår bedre ensartethed i fasekarakteristikken ved at bruge en et fasestik. Desuden bruger SB-G90 højlinearitetsdrev radiale svingspoler, hvis magnetspalter har fået indsprøjtet magnetisk væske for at undertrykke temperaturstigninger, hvilket sikrer en fremragende effektlinearitet. Disse egenskaber sikrer gengivelse af det høje frekvensområde med fremragende detaljer og skønhed.
Ligesom diskantenheden bruger mellemtoneenheden også let, forstærket membran i anodiseret aluminium. Det magnetiske kredsløb opnår lav forvrængning og bedre drivkraft ved at anvende større magneter, kobberhætter og højlinearitetsdrev radiale svingspoler. Desuden har den hårdføre støbte rammes bærekonstruktion resonansspredende arme og eliminerer dermed grundigt selv den laveste unødvendige resonanslyd. Disse egenskaber muliggør mellemtonegengivelse med fremragende præcision og respons.
Desuden anvender mellemtonemembranen en kegleform, hvor lydgenereringscentrummet i den aksiale retning er tættere på diskantenhedens lydgenereringscentrum, og placeringen af den aksiale retning for den diskantenhed, der er placeret i centrum af mellemtonemembranen, er præcist justeret, så der opnås lineær fasegengivelse ved at integrere lyden i hvert område uden forsinkelse. Og the mellemtonemembranens indvendige ende har en glat form, så der ikke er nogen forringelse af diskantlydegenskaberne, idet membranen er konstrueret til at levere den lyd, der udsendes fra diskantenheden, direkte til lytterummet. Dette gengiver mellemtone og diskant med fremragende præcision og fremragende klarhed i lydbilledet.

BDMA (Balanced Driver Mounting Architecture)

Med den konventionelle metode, hvor en højttalerenhed monteres på en afbøjningsplade, var højttalerenhedens tyngdepunkt placeret på afstand af støttepunkterne, således at den kraft, der virker på svingspolen, når højttaleren drives, producerede vibration i hele højttalerenheden. Dette skabte forvrængning i de lydbølger, der genereres fra membranen, og førte til en forringelse af lydkvaliteten. Desuden er monteringen af højttalerenheden på afbøjningspladen en konfiguration, der nemt transmitterer selve højttalerenhedens vibrationer til afbøjningspladen, og der blev derfor produceret unødvendig vibrationslyd fra afbøjningspladen, igen med forringelse af lydkvaliteten som konsekvens.

Med BDMA (Balanced Driver Mounting Architecture) monteres højttalerenheden på en underafbøjningsplade, der er installeret inde i kabinettet ved højttalerenhedens tyngdepunkt, således at vibrationer i højttalerenheden undertrykkes. Og da højttalerenheden ikke er monteret på afbøjningspladen på forsiden, undertrykkes transmissionen af uønskede vibrationer fra højttalerenheden til afbøjningspladen. Dette gør det muligt at reducere forvrængningen i de lydbølger, der genereres fra membranen, og at reducere den uønskede vibrationslyd fra afbøjningspladen, så der gengives et lydfelt med et fremragende lydbillede kendetegnet ved imponerende realisme og klarhed og dermed bliver mulighed for visualisering af hver eneste lyds fine detaljer.

16 cm Long-stroke Woofer med lav forvrængning

Bashøjttalerne har egenskaber som f.eks. dobbelte magneter, der producerer robust drivkraft, og magnetiske kredsløb med højlinearitetsdrev radiale svingspoler, kobberringe og korte ringe i aluminium. Denne nyudviklede long-stroke-enhed opnår en gengivelse af lave frekvenser med et bredt dynamisk område samt fremragende lav forvrængning og respons selv for store udsving. Desuden spreder den hårdføre støbte rammes bærekonstruktion resonans og eliminerer dermed grundigt selv den laveste unødvendige resonanslyd. Og der bruges en let, forstærket membran i anodiseret aluminium til at sikre en ensartet tone for mellemtone og høje frekvenser.
Disse egenskaber gengiver en robust, kraftig bas.

Netværkskredsløb af høj kvalitet

Netværkskredsløbet med høj præcision er skabt gennem gentaget lytning og gendesign for at maksimere hver enkelt højttalerenheds performance og opnå en velafbalanceret lyd. Komponenter af høj kvalitet som f.eks. en polypropylenfilmkapacitor, en induktionsspole med luftkerne og OFC-ledning, som bruges til tilslutninger, er udvalgt omhyggeligt ved at undersøge deres egenskaber.

For at forhindre, at lydvibration, som sendes ind i kabinettet af højttalerenhederne, påvirker netværket, er netværket installeret i dets eget rum, som er adskilt fra højttalerenhederne, så der opnås en lydgengivelse med en atmosfærisk fornemmelse.

Forstærket kabinet

Kabinettets styrke sikres inde i kabinettet ved at bruge en krydskonstruktion med underafbøjningsplader, som højttalerenhederne er monteret på, samt vandrette forstærkningspaneler. Der bruges en separat underafbøjningsplade til hver højttalerenhed, hvilket minimerer sympatisk vibration mellem højttalerenhederne. Desuden undertrykker den differentierede brug af to typer absorberende akustiske materialer med optimal placering inde i kabinettet interne stående bølger og reducerer tilfældig lyd som følge af refleksioner i kabinettet.
Endelig dæmper en række coatings af polyurethan (PU) på kabinettets overflade kabinettets vibrationer og undertrykker dermed grundigt produktionen af unødvendig lyd. Disse egenskaber gengiver et enormt lydfelt med et fremragende lydbillede.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Emotive Acoustic Technology Højttalersystem med punktlydkilde - Bredt område og lav forvrængningsgengivelse - Phase Precision Driver (koaksial 2-vejs højttalerenhed) - 16-cm Longstroke Woofer med lav forvrængning - Netværkskredsløb af høj kvalitet - Balanced Driver Mounting Architecture (BDMA) - Forstærket kabinet

Technics Definitive Design Sort højglansfinish - Magnetfastgjort stoffrist

Type 3-vejs 4-højttaler basrefleks (inklusive 2-vejs koaksiale membranenheder til mellemtone og diskanthøjttaler)

Højttalerenheder Basforstærker16 cm (6 ½") membrantype x 2 mellemtone/diskanthøjttalerkoaksial, 16 cm (6½") membrantype x 1 og 2,5 cm (1") dometype x 1

Delefrekvenser 480 Hz, 3,2 kHz

Frekvensområde 27 Hz-100 kHz (-16 dB), 32 Hz-85 kHz (-10 dB)

Lydtryksniveau 88 dB/2,83 V (m)

Impedans 4 O

Indgangseffekt (IEC) 100 W (nominelt), 200 W (Max)

Anbefalet forstærkereffekt 40 - 200 W (Højttaler testet med IEC60268-5 kortvarigt maks. test)

Mål (B x H x D) 302 x 1114 x 375 mm (inklusive stofrist, terminaler og pigge)

Vægt (pr. enhed) Ca. 32 kg

Tilbehør Pigge x 4, Pigsko x 4, Afstandsstykke x 4, Bundplade x 4, Bundpladeskrue x 12, Gummifod x 4, Betjeningsvejledning x 1, Højttalernet x 1 Rengøringsklud x 1

Andre så også
UB9000 4K UHD reference Blu-ray
DKK 8.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 10.694,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
UB820 4K UHD Blu-ray
DKK 3.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 5.294,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
SW200 subwoofer sort
DKK 2.899,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 4.194,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
SU-C700 Forstærker
DKK 10.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE DKK 12.894,-
Lagerstatus: Leveringstid kan forekomme
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System