Technics G90M2 Gulvhøjttaler sb-g90m2e-k

Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
G90M2 Gulvhøjttaler
Dimensioner (B x H x D): 1114 x 292 x 366 mm
sb-g90m2e-k
sb-g90m2e-k
sb-g90m2e-k
sb-g90m2e-k
sb-g90m2e-k
Gulvhøjttalersystem, der giver enestående lydbilledlokalisering og et rigt tredimensionelt lydrum
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 20.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: sb-g90m2e-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Grand Class-højttaler

  • Avanceret fasepræcisionsenhed med lineært fasestik
  • Membran med jævnt flow
  • Lydløs konstruktion med Balanced Driver Mounting Architecture
  • Kabinet med stor stivhed og struktur for standsning af standbølger
  • Lav forvrængning og 16 cm long-stroke woofer
  • Bi-wiring af højttalerterminal

Avanceret fasepræcisionsenhed

Avanceret fasepræcisionsenhed

For at gengive musik med forbedret rumlig lydudtryksfuldhed kræver det, at lydenes bølgefronter, der kommer fra højttalerenheden, alle er justeret i forhold til hinanden, når de når lytteren, uanset lytteposition. Konceptet med punktlydkilde er en af de ideelle tilgange til at opnå det.
For at skabe punktlydkildegengivelse blev den koaksiale konfiguration anvendt, og derefter blev den kombineret med det originalt formede lineære fasestik for justering af faser og membranen med jævnt flow formet med en flad membran og glat kant for minimal lydrefleksion.
SB-G90M2’s 2-vejs koaksiale højttalerenhed blev for nylig udviklet til gengivelse af mellem- til højfrekvensområdet for at skabe klar lydbilledlokalisering og høj lydkvalitet og dermed levere jævn og følelsesladet musik, mens koncepterne om punktlydkilde og lineær fase, som Technics forfølger bevidst, anvendes.

Lineært fasestik

Lineært fasestik

Det originalt udformede akustiske stik er placeret på forsiden af diskantmembranen og giver mulighed for en lydgengivelse med høj opløsning samt et bredt lydområde.
Spidsen af det lineære fasestik er fremstillet af et højmodulmessingmateriale med høj densitet. Den forhindrer stikket i at vibrere unødvendigt grundet effekten af vibrationen på mellemtoneenheden, så den leverer klar lyd med lav forvrængning.

Membran med jævnt flow

Membran med jævnt flow

Når lydbølgen føres langs en uregelmæssig overflade, bliver dens bølgefront forstyrret grundet overfladens uregelmæssigheder, hvilket medfører forringelse af frekvensegenskaberne. Dette påvirker især egenskaberne for høje frekvenser med korte bølgelængder.
Membranen for mellemtoneenheden, som er en del af den koaksiale højttalerenhed, har en flad form med en glat kant for at reducere lydrefleksioner, så forstyrrelsen af de lyde, der udstråles fra membranen, minimeres, hvilket giver fremragende frekvensrespons, fasekarakteristik og bred retningsvirkning.
Denne konfiguration opnår et bredt lydområde og et jævnt og fyldigt mellem- til højfrekvensområde.

Stationær konstruktion

For at gengive lyden af musikken med et højt signal/støj-forhold er kilder til al uønsket lyd blevet elimineret fuldstændigt.
Med henblik på dette blev den afbalancerede drivermonteringsarkitektur anvendt af den tidligere SB-G90-model optimeret yderligere gennem den omfattende CAE-analyse, og afbøjningspladen monteret på højttaleren blev nyudviklet til sikker montering af højttalerenhederne. Desuden blev hele kabinettets stivhed forstærket for at drage fordel af den afbalancerede drivermonteringsarkitektur. Styrken og formen af hver eneste af de dele, der udgør den koaksiale højttaler, blev gennemgået ned til mindste detalje for at fjerne uønskede vibrationer og støj i så høj grad som muligt. Derudover blev der skabt en lydstistruktur inde i kabinettet. Denne nye og unikke struktur eliminerer effektivt standbølger, der forårsager en resonansspids.

Balanced Driver Mounting Architecture

Balanced Driver Mounting Architecture

Uønskede vibrationer genereret af afbøjningspladen monteret på højttaleren er blevet yderligere reduceret ved at forbedre ventilationshullerne ved hjælp af CAE og ved at lade afbøjningspladen i et stykke monteret på wooferen gennemtrænge bundpladen for at opnå højere stivhed. Desuden forbedrer de optimerede ventilationshuller fordelingen af lyd fra højttalernes bagsider for forbedret respons. Derudover er afbøjningspladen monteret på den koaksiale højttaler separeret fra afbøjningspladen monteret på wooferen for at eliminere den gensidige interferens.
Tilsammen forbedrer de lydens sprødhed og den tredimensionelle præsentation af lydfeltet yderligere.

Struktur for standsning af standbølger

Struktur for standsning af standbølger

Der genereres normalt en resonans kaldet standbølge i højttalerkabinettet af lyden af en bestemt frekvens bestemt af kabinetstørrelsen. Den mest almindelig metode til eliminering af standbølger er at installere et lydabsorberende materiale i kabinettet. Idet lydabsorberende materiale imidlertid også absorberer lyd ved andre frekvenser end den, der genererer en standbølge, fjerner det i en vis grad dynamikken eller livligheden fra den gengivne lyd.
Som en modforanstaltning leveres en lydstistruktur på bunden af wooferkabinettet for at lede standbølgerne. Lydabsorberende materiale installeres på det sted i lydstien, hvor lydens hastighed bliver hurtigst. Dette muliggør effektiv fjernelse af standbølger, der forårsager resonansspidser, med en så lille mængde lydabsorberende materiale som muligt. (Patenteret)
Denne struktur tillader brug af alle nødvendige oplysninger for at gengive musik præcist, så højttalersystemet skaber mere levende og naturlig mellem- og lavfrekvenslyd.

Forstærket kabinet

Forstærket kabinet

Inde i kabinettet er afbøjningspladen monteret på højttaleren kombineret med en tværgående forstærkningsplade for at give en robust tværstruktur og fjerne uønsket resonans.

Gennemanalyserede og optimerede komponenter

Meget analyserede og optimerede komponenter

For at opnå præcis lydbilledlokalisering blev strukturelle dele som f.eks. afstandsstykker og ledningskordelstropper analyseret indgående for eliminering af uønskede vibrationer og uønsket støj.

Lav forvrængning og 16cm long-stroke woofer

Lav forvrængning og 16 cm long-stroke woofer

To 16 cm long-stroke wooferenheder er monteret. Det magnetiske kredsløb har dobbeltmagnet, lang svingspole og kobberring for at skabe rigeligt med drivkraft.

Bi-wiring af højttalerterminaler

Bi-wiring af højttalerterminal

Wooferen og mellem- til højniveauenheden drives af separate forstærkere for at eliminere effekten af wooferen på mellem- til højniveauenheden. Dette skaber en klar og gennemsigtig lyd.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Type 3-way 4-speaker Bass Reflex (coaxial 2-way midrange/built-in tweeters)

Speaker Units Woofer 16 cm (6½") Cone type x 2

Midrange / Tweeter 16 cm (6½") Cone type x 1 / 2.5 cm (1") Dome type x 1

Impedance 4O

Input Power (IEC) 100 W (Rated), 200 W (Max)

Recommended Amp Power 40 - 200 W (Speaker tested by IEC60268-5 Short Term Max Test)

Sound Pressure Level86 dB / 2.83 V (m)

83 dB / W(m)

Frequency Range 33Hz - 90kHz (-10dB)

Crossover Frequencies 500Hz, 3.4kHz

Dimensions (W x H x D) 292 mm × 1114 mm × 366 mm (including spikes)

Weight (per unit) Approx. 35 kg

Accessories Spike x 4, Spike shoe x 4, Spacer x 4, Base plate x 4, Base plate screw x 12, Rubber foot x 4, Short wieres x 2, Speaker net x 1, Cleaning cloth x 1, Owner's Manual x 1,

Andre så også
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
UB9000 4K UHD reference Blu-ray
Vejledende pris:
DKK 8.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
HTB400 Soundbar
Vejledende pris:
DKK 2.299,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
BD843 Blu-ray
Vejledende pris:
DKK 999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
S700 DVD afspiller
Vejledende pris:
DKK 599,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System