Technics SL-1200GR pladespiller, sølv sl-1200gregs

SL-1200GR pladespiller, sølv
sl-1200gregs
sl-1200gregs
sl-1200gregs
sl-1200gregs
sl-1200gregs
Den nye standardmodel arver teknologien fra SL-1200G, som blev udviklet som en referencepladespiller med direkte drev til den næste generation.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 14.499,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: sl-1200gregs
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Foreninger Technics' traditionelle analoge teknologier og de førende digitale teknologier

SL-1200G blev lanceret i 2016 og kombinerede Technics' traditionelle analoge teknologi og avanceret digital teknologi, samtidig med at en lang række dele var nydesignede. Dens fremragende performance skabte stor begejstring på Hi-Fi-markedet og etablerede en ny reference for pladespillere med direkte drev. Dele, der arvedes fra SL-1200G, blev nyudviklet til SL-1200GR, startende med den kernefri direkte drev-motor og præcise motorstyringsteknologi, som eliminerede den cogging, der opstod som følge af rotationsuregelmæssigheder, og som omfatter en tallerken med lav vibration og stor stivhed samt en tonearm med høj følsomhed. På dette grundlag overgår performanceniveauet markant de sædvanlige standarder for dens klasse. SL-1200GR inviterer flere audioenthusiaster til at nyde musik med den analoge plades righoldige, robuste lyd.

Kernefri direkte drev-motor opnår stabil rotation

I 1970 lancerede Technics verdens første pladespiller med direkte drev, og systemet tog verden med storm. Til forskel fra remdrevne og andre systemer roterer systemer med direkte drev motoren ved lav hastighed og driver tallerkenen direkte. Dette giver en række fordele som f.eks. det næsten fuldstændige fravær af forringelse af S/N-forholdet som følge af motorvibration og decelerationsmekanismer og den store driftssikkerhed over lange perioder, fordi der ikke kræves udskiftning af dele.
Og i 2016 udviklede Technics en dobbeltrotor, overfladevendt kernefri direkte drev-motor med rotormagneter placeret på begge sider. Dette eliminerede motorens rotationsuregelmæssighed ("cogging"), som var et unikt problem for systemer med direkte drev. Denne motor blev anvendt i SL-1200G, som endnu en gang blev rigtig godt modtaget af Hi-Fi-markedet. SL-1200GR anvender den samme designfilosofi med nyudviklingen af en enkeltrotor, overfladevendt kernefri direkte drev-motor, hvilket førte til eliminering af cogging.

Motorstyring med høj præcision skaber ideelle rotationsbetingelser

Rotationsstyringen, som kontrollerer og korrigerer motorens præcision, bruger den nyeste motorstyringsteknologi, som er skabt i forbindelse med udviklingen af Blu-ray disc-enheder, præcis som den der anvendes af SL-1200G. Sinusbølger, som er lagret i ROM, bruges til kontrolbølgeformerne ved konstant hastighed, og dette giver en mere jævn og stabil rotation sammenlignet med anvendelse af den simple sinusbølgegenerering med en ekstern spole som i den konventionelle SL-1200MK5. Desuden er de elektriske kredsløb tunet sådan, at den nyudviklede motor i SL-1200GR opnår maksimal performance. Startmomentet opnår 2,2 kg x cm med blot en enkelt rotor. Den samme starttid på 0,7 s (ved 33 1/3 o./min.) som SL-1200G er blevet opnået.

På jagt efter stivhed og vibrationsdæmpende egenskaber

Tallerkenen opnår en høj grad af stivhed og vibrationsdæmpende egenskaber ved at bruge en tolags konstruktion med dæmpende gummi på hele den bagerste overflade af aluminiumsprøjtestøbningen for at eliminere den unødvendige resonans, som ellers videresendes til pladen, og producerer på den måde en klar lyd.
For at øge inertialmassen og reducere vibrationerne blev aluminiumsprøjtestøbningens form optimeret gennem simulering. Med en vægt på 2,5 kg (inklusive gummimåtten) er tallerkenen i SL-1200GR 0,8 kg tungere end forgængeren SL-1200MK5. Desuden har tallerkenens bagside fået tilføjet riller for at forbedre stivheden. Øgningen af overfladekontaktområdet med det dæmpende gummi giver dæmpningsegenskaber, der er mere end dobbelt så gode som dem i SL-1200MK5.

Tonearmen opnår høj initial bevægelsesfølsomhed

Tonearmen sporer pladens rotation og muliggør læsning med høj præcision, og tonearmen fra Technics er den traditionelt anvendte universelle 5-formede tonearm med statisk balance, som anvender et aluminiumsrør med en fremragende lav vægt og stivhed til tonearmrørets materiale.
Med dens kardanophæng bruger tonearmens lejesektionen et snitbehandlet hus, som anvender højpræcisionslejer ligesom i SL-1200G. Den høje initiale bevægelsesfølsomhed på 5 mg eller mindre opnås takket være den manuelle samling og justering, som foretages af dygtige japanske håndværkere. Dette gør det muligt at spore de riller, der er ætset ind i pladerne, præcist.
Desuden medfølger der én type ekstra vægt, og pickuphovedet kan udskiftes med en række andre pickuphoveder, som passer bedre til musikgenren eller stemningen. (Anvendeligt vægtområde for pickuphovedet, når den medfølgende ekstra vægt anvendes: 10 - 16,4 g (eksklusive den medfølgende pickupramme)

Terminaler af høj kvalitet af hensyn til både lyden og udseendet

Pladespilleren bruger guldbelagte phono-terminaler til afmonterbare kabler, og der kan derfor vælges mellem et bredt udvalg af kabler. Også brugen af metalafskærmningskonstruktion inde i kabinettet reducerer påvirkningen fra ekstern støj.

Et kabinet med stor stivhed og silikoneisolatorer med høj dæmpning sikrer jævn lyd og isolering fra forskellige vibrationer

SL-1200GR opnår den høje grad af stivhed ved at bruge et kabinet med en tolags konstruktion, som på en solid måde forener BMC'en og det sprøjtestøbte aluminiumschassis. Til isolatorerne, som understøtter kabinettet, bruger SL-1200GR ligesom SL-1200G en speciel silikonegummi, som sikrer både gode vibrationsdæmpningsegenskaber og langtidsholdbar driftssikkerhed. Vibrationer i den vandrette retning absorberes af forstærkning med cylindriske rør, som bruger mikrocellepolymerer. Isolatorerne anvender teknologien fra SL-1200G, men er tunet specifikt til SL-1200GR. 
Desuden er isolatorernes installationssektion udstyret med en lodret justeringsmekanisme, som anvender skruer. Dette eliminerer den rattle, der forekommer, når pladespilleren installeres i et rack eller lignende, og forhindrer uønskede vibrationer. Derudover reducerer den nøjagtige vandrette justering af tallerkenen og pladeoverfladen rotationsuregelmæssigheder på grund af hældning og muliggør dermed en mere stabil pladeafspilning.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Type Manuel pladespiller med direkte drev

Pladespillerens hastigheder 33 1/3, 45 og 78 o./min.

Justeringsområde ±8 %, ±16 %

Startmoment 2,2 kg-cm

Opbygningsegenskaber 0,7 sek. fra stilstand til 33 1/3 o./min.

Wow og flutter 0,025 % W.R.M.S.

Rumlen 78 dB (IEC 98A vægtet)

Pladetallerken Sprøjtestøbt aluminium

Diameter 332 mm

Vægt Ca. 2,5 kg (Inklusive gummiplade)

Tonearmsektion

Type Universel statisk balance

Effektiv længde 230 mm

Overhæng 15 mm

Sporingsfejlvinkel Indenfor 2° 32' (ved en 30 cm plades yderste rille)

Indenfor 0° 32' (ved en 30 cm plades inderste rille)

Forskydningsvinkel 22°

Justeringsområde for armhøjden 0 - 6 mm

Justeringsområde for nåletryk 0 - 4 g (Direkte læsning)

Pickuprammens vægt Ca. 7,6 g

Anvendeligt vægtområde for pickuphovedet (uden ekstra vægt) 5,6 -12,0 g / 14,3 - 20,7 g (inklusive piuckupramme) (med ekstra vægt) 10,0-16,4 g /18,7 - 25,1 g (inklusive piuckupramme)

Mål for montering af pickuphoved JIS 12,7 mm (1/2") interval

Pickuprammens terminalsko 1.2 mm? 4- ben terminalsko

Terminaler

Lydudgang PHONO (jackstik) x 1

JORDTERMINAL x 1

Generelt

Strømforsyning Vekselstrøm 110-240 V, 50/60 Hz

Strømforbrug 11 W

Ca. 0,2 W (standby)

Mål (B x H x D) 453 x 173 x 372 mm

Vægt Ca. 11,5 kg

Tilbehør Pladetallerken, gummiplade, støvcover, EP-pladeadapter, modvægt. Ekstra vægt, pickupramme, Overhængsmåler, Skruesæt til pickuphoved, PHONO-kabel, PHONO-jordledning, AC-strømforsyningsledning, Brugervejledning

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System