Technics SL-1500C pladespiller sl-1500ceg-s

Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SL-1500C pladespiller
Dimensioner (B x H x D): mm
sl-1500ceg-s
sl-1500ceg-s
sl-1500ceg-s
Den lækre pladespiller SL-1500C er udstyret med direkte drev, som gør at præcisionen ved afspilning er endnu bedre end de forrige generationer. Pladespilleren kommer med pick-up og indbygget RIAA forstærker, så den kobles direkte på de fleste systemer uanset fabrikat.
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 9.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Varenr: sl-1500ceg-s
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Lyd & Billede har anmeldt en af markedets bedste pladespillere - Resultatet siger alt.

Læs hele anmeldelsen her og bliv klogere på hvorfor SL-1500 pladespilleren er er rigtig godt køb:

https://lydogbillede.dk/test/hi-fi/technics-sl-1500c/

Den seneste trådløse motor med direkte drev opnår pladerotation med høj præcision.

Teknologierne, som er blevet til gennem udviklingen af SL-1200-serien og high-end-modellen SL-1000R, blev gavmildt tilføjet til drivmotor-enheden - en afgørende del af pladespilleren. Motoren driver udelukkende den trådløse single rotor-motor med direkte drev, som SL-1200GR er udstyret med af hensyn til pladens høje rotationspræcision og højpræcisions lydsignal. Der skabes optimal motorkontrol for den inertielle masse fra den tolags-opbyggede pladetallerken, som vinylpladen anbringes på, med dæmpende gummi på hele bagsiden, for at eliminere uønsket resonans i den sprøjtestøbte aluminiumsplade. Derved bliver ujævn rotation elimineret. Det sprøjtestøbte chassis i aluminium er solidt integreret med et specielt materiale, som består af ABS blandet med glasfibre, for at opnå en tolags-konstruktion. Isolatoren består af en fjeder og gummi, for at sikre optimale vibrationsdæmpende egenskaber. Tonearmen er en balanceret, universel s-formet tonearm - også en Technics tradition. Ved at gøre brug af højpræcisions lejer med samme gimbal-støddæmpningskonstruktion og maskinelt kabinet som SL-1200-serien, opnår man høj følsomhed. Dertil kommer, at driftsikkerheden er yderligere forbedret med det aftagelige strømkabel og de guldbelagte udgange, som ikke forringer lydkvaliteten, for PHONO- og LINE-terminalerne.

Komplet pladespiller med indbygget phono-equalizer og pickup-hoved.

For at du kan nyde at afspille analoge plader mere komfortabelt, har SL-1500C en indbygget phono-equalizer og påsat pickuphoved. Det er ikke nødvendigt at klargøre dem hver for sig, hvilket går det nemt at tilslutte en lang række af forskellig slags hifi-udstyr. Den indbyggede phono-equalizers struktur modvirker indvirkningen fra udefrakommende støj og støj fra strømforsyningen. Den er også udstyret med en kontakt til at slukke for LINE-ouput, når det ikke er i brug. Pladespilleren er designet til grundigt at udelukke uønsket påvirkning fra PHONO-udgangen. PHONO-udgangens dedikerede forforstærker er isoleret fra LINE-terminalens strømforsyning, og den er designet til at prioritere lydkvaliteten ved at minimere ledninger til PHONO-signalet De isolerede terminaler forhindrer også tilslutningsfejl. Píckup-valget er faldet på en Ortofon 2M RED pickup, som er en meget rost MM-pickup. Kombinationen af den fine pickup og SL-1500C's høje performance vil få den maksimale lydkvalitet ud af dine vinylplader.

Udstyret med en auto-løft-funktion, som giver dig mulighed for at afspille dine plader nemt og komfortabelt.

Når tonearmen når hen til slutningen af pladen, vil auto-løft-funktionen automatisk løfte pickuppen. Dette forebygger unødvendig slitage på dine værdifulde vinylplader og stylus. Ved at tilføje auto-løft-funktionen i den nederste del af tonearmen, elimineres stødpåvirkning på tonearmen. På grund af det enkle design, som ikke bruger motorkraft, er der ikke nogen påvirkning fra elektricitet eller vibrationer, og tonearmen bliver ikke forhindret i at bevæge sig. Efter at have lyttet til mange af vores brugere angående auto-løft-funktionen har vi valgt et design, som prioriterer lydkvalitet. Funktionerne til playback er holdt på et minimum, og dermed er den blevet mere brugervenlig.

Enkelt design med funktionel skønhed

SL-1500C demonstrerer et enkelt design uden overflødigheder, mens den fede brugsfølelse, som Technics har tradition for, også er tilstede. Med dens attraktive udseende kan du nyde oplevelsen af at lytte til dine plader helt og fuldt.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Pladespillersektion

Type Manuel pladespiller med direkte drev

Pladespillerens hastigheder 33 -1/3, 45, 78 omdr./min.

Startmoment 0.18 N·m / 1.8 kg-cm

Opbygningsegenskaber 0,7 sek. fra stilstand til 33 1/3 o./min.

Wow og flutter 0,025 % W.R.M.S.

Pladetallerken Aluminiumsprøjtestøbning

Diameter 332 mm

Vægt Ca. 2,0 kg (inklusive plade)

Tonearm

Type Universel statisk balance

Effektiv længde 230 mm

Udhæng 15 mm

Fejlsporingsvinkel Indenfor 2° 32' (ved yderrillen på en 30 cm (12") plade) Indenfor 0° 32' (ved inderrillen på en 30 cm (12") plade)

Offset-vinkel 22°

Armhøjdejusteringsområde - 6 mm

Nåletryksjusteringsområde 0 - 4 g (direkte aflæsning)

Pickuprammens vægt Ca. 7,6 g

Anvendeligt interval for pickup-egenvægt (uden ekstra vægt) 5,6 - 12,0 g 14,3 - 20,7 g (inklusive pickupramme (med ekstra vægt) 10,0 - 16,4 g 18,7 - 25,1 g (inklusive pickupramme)

Pickuprammens terminalsko 1.2 mmf 4-benet kabelsko

Terminaler / Lydudgang

PHONO (jackstik) x 1

JORDTERMINAL x 1

LINE (jackstik) x 1

Generelt

Strømforsyning AC 110-240 V, 50 Hz / 60 Hz

Strømforbrug 8 W Ca. 0,2 W (standby)

Mål (B x H x D) 453 x 169 x 372 mm

Vægt Ca. 9,9 kg

Tilbehør Pladetallerken, gummiplade, støvcover. EP-pladeadapter, modvægt, ekstra vægt, pickupramme, pickup (Ortofon 2M Red), PHONO kabel, PHONO-jord, AC strømforsyningskabel Brugermanual

Andre så også
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SL-1210MK7 pladespiller
Vejledende pris:
DKK 7.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
pladespiller SL-100CEG
Vejledende pris:
DKK 8.199,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SL-1200GR2 pladespiller
Vejledende pris:
DKK 16.499,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
TTS-303 Pladespiller
Vejledende pris:
DKK 3.990,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System