Technics SL-C700 CD afspiller sl-c700egs

SL-C700 CD afspiller
sl-c700egs
sl-c700egs
sl-c700egs
sl-c700egs
sl-c700egs
CD-afspiller i Premium Class. Realiserer en akkurat musikgengivelse i høj kvalitet og udnytter det fulde potentiale i CD-musikformatet.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 7.299,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: sl-c700egs
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Oversampling digitalfilter med ultralav forvrængning

Det nye oversampling digitalfilter, som indeholder Technics' originale algoritme, dæmper præcist spejlfrekvenser til et -160 dB niveau eller lavere ved brug af et oversampling digitalfilter, så lyden gengives naturligt med et realistisk perspektiv.

High Res Re-master

Technics har udviklet signalbehandling til udvidelse af både frekvens- og dynamikområdet. Vores High Res Re-master konverterer audio til højopløste signaler på op til 176 kHz/24-bit for at gengive en naturlig og udtryksfuld lyd, som kommer tæt på den originale musik.

 Højpræcis master-clock

SL-C700 bruger en clock-frekvens, der genereres af et højpræcist kvartskrystal, som master. Dette clock-synkroniseringssystem styrer CD SoC (System on Chip), Audio DSP og D/A-konvertere for at opnå en yderst præcis clock-funktion, så resultatet bliver en akkurat afspilning af forskelligt indhold.

Højkvalitets analogt kredsløb

Denne sektion er udstyret med en højpræcis clock-generator og uafhængige højpræcise D/A-konvertere (Burr-Brown PCM1795) i venstre og højre kanal. Kredsløbene er symmetriske for at eliminere interferens mellem venstre og højre kanal, og signalvejen er gjort så kort som muligt for at forhindre transmissionstab. Resultatet er en klar og udtryksfuld lydgengivelse.

Forstærket dobbelt metalchassis

For at dæmpe vibration og støj, som kan forringe lydens renhed, er dette premium-produkt udstyret med et forstærket dobbelt metalchassis bestående af stålplade til både inder- og yderchassiset.

Højkvalitets komponenter

Strømforsynings- og signalkredsløbet, som har afgørende betydning for lydkvaliteten, er opbygget med højkvalitets elektrolyt-kondensatorer og foliekondensatorer, der er omhyggeligt udvalgt under lytte test.

 1 x afspilning

For at minimere den støj, som genereres af mekanismer og motorer, afspilles discen ved 1 x hastighed. Dette reducerer belastningen af strømforsyningen og giver et bedre udtryk af delikate detaljer i lyden.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Noiseless Signal Technology Oversampling digitalfilter med ultralav forvrængning - High Res Re-master opskalerer lyden til højere opløsning - Højpræcis clock-synkronisering - Højpræcis uafhængig D/A-konverter til venstre og højre kanal - Højkvalitets analogt kredsløb - Forstærket dobbelt metalchassis

Technics Definitive Design Forstærket aluminiumskabinet - Touch-kontakter - Symmetrisk konstruktion

Disc-kompatibilitet Audio CD, CD-R/CD-RW(CD-DA/MP3/WMA, discs, som er optaget og afsluttet på en optageenhed)

Frekvensgang 2 Hz ? 20 kHz (-0,5 dB)

Dynamikområde (IHF-A) 100 dB

Signal/støjforhold (IHF-A) 117 dB

THD+N 0.0018 % (1 kHz, 0 dB)

Analoge udgange LINE x 1

Digitale udgange Koaksial digital x 1, optisk digital x 1

Systemport Systemkontrol indgang/udgang (3,5 mm jack)

Strømforsyning 220 ? 240 V, 50 Hz/60 Hz

Effektforbrug 10 W

Mål (B x H x D) 340 x 78 x 295 mm

Vægt Ca. 5,2 kg

Tilbehør Koaksialt digitalkabel, kontrolkabel, strømkabel, brugervejledning

Windows Media and the Windows logo are trademarks or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.

MPEG Layer-3 audio coding technology licensed from Fraunhofer IIS and Thomson.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System