Technics T700 High-Res hovedtelefon eah-t700e-k

T700 High-Res hovedtelefon
eah-t700e-k
eah-t700e-k
eah-t700e-k
eah-t700e-k
eah-t700e-k
Det nye statement fra Technics hovedtelefoner. Suveræn musikoplevelse direkte på dine ører.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 8.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: eah-t700e-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Hør det uhørte

Oplev gengivelse af bredbåndslyd fra de nyeste højopløste formater i enestående klarhed med den nye 2-vejs konstruktion (2" (50 mm) dynamisk driver-enhed og 1/2" (14 mm) Super Tweeter). 

Vinklede enheder

Med den dynamiske 50 mm enhed og 14 mm Super Tweeter monteret i optimale vinkler giver konstruktionen naturlig lydorientering sammen med undertrykkelse af interferens mellem enhederne, så du får en naturlig bredbåndsgengivelse med god balance.

Dynamisk 50 mm enhed med avanceret MLF-membran

Den dynamiske 50 mm enhed, som gengiver det meste af frekvensområdet, anvender en MLF-membran (Multi-layer film), som har en changerende, blank finish. Super flerlagsfilmen består af flere hundrede lag, har meget lave resonansniveauer og gengiver utrolig ren lyd. Realistisk lyd frembringes af denne unikt udviklede konfiguration. Desuden udjævner de nydesignede magnetiske kredsløb det magnetiske flux-flow samt den luftstrøm, som forårsages af membranvibration. Derved opnås en kraftfuld lydkvalitet over et bredt område.

Super Tweeter med høj opløsning

For at levere en realistisk gengivelse af det detaljerede lydbillede og den atmosfære, der er unik for højopløste lydkilder, når de indspilles, er evnen til at gengive høje frekvenser over det hørbare område af afgørende betydning. T700 er derfor udstyret med 14 mm Super Tweeters til det meget høje frekvensområde. Membranerne anvender aluminium med fremragende respons. Derudover genskaber en unik konfiguration egnet til ultrafine vibrationer realistisk den detaljerede klang fra lydkilder med høj opløsning.

Stift aluminiumsmateriale for bedre lydperformance

Ved at anvende smedet aluminiumsmateriale på hoveddelene (f.eks. drejeled/skyder) skabes en stivere og mere stabil konstruktion, der giver langt bedre lydkvalitet end støbt aluminium.

*Smedet aluminium anvendes normalt til fremstilling af hjul til racerbiler og fly.

Vibrations- og efterklangsdæmpet konstruktion

For helt at eliminere overdrevet vibration, som skaber mudret lyd, er det udvendige hus fremstillet af aluminium, som har fremragende stivhed og vibrationsdæmpning. Den dynamiske driver-enhed er solidt monteret på det indvendige hus med PN041 (PLA) dæmpningsmateriale. Desuden er den fastgjort til en flydende konstruktion på højttalerpladen foran enheden. Denne opbygning forhindrer helt, at uønsket vibration fra den dynamiske enhed overføres til de andre elementer, hvilket øger lydens renhed. Desuden er højttalerpladens overflade inde i huset og ørepudernes indvendige overflader overfladebehandlet for at reducere efterklang. Meget klar lyd gengives med den højest mulige grad af renhed fra de luftvibrationer fra membranen, som når dine ører, mens alt er gjort for at reducere efterklang totalt.

Komfortabel pasform

Med den vandrette skyderjusteringsmekanisme kan placeringen af huset og hovedbøjlen justeres til at passe optimalt til lytterens hovedform. Desuden er justeringen ikke begrænset til faste trin, og størrelsen kan justeres med stor præcision, så hovedtelefonerne tilbyder en ideel fornemmelse af pasform og giver dig mulighed for at fordybe dig helt i musikken. Ørepuderne, som kan påvirke lydkvaliteten og fornemmelsen af pasformen, er af GRANCUIRTM, som er i høj kvalitet og giver fremragende komfort på huden. Derudover har de ergonomisk designede puder både en optimal form og lav lydrefleksion. Dette sikrer en komfortabel pasform uden træthed, selvom du lytter i lang tid ad gangen."GRANCUIRTM" er et varemærke tilhørende IDEATEX JAPAN

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Technics-lydteknologi Naturligt lydfelt med vinklet højttalersystem - 2-vejs enhed (dynamisk 50 mm enhed og 14 mm Super Tweeter) - 100 kHz højopløselig lyd med Super Tweeter - Dynamisk 50 mm enhed med høj linearitet og avanceret MLF-membran - Flydende dynamisk enhed og enhedsramme med antivibration, der fjerner resonanser og vibration - Efterklangsdæmpende konstruktion med højttalerplade og ørepuder - Anvender forarbejdet aluminium på hoveddele (f.eks. drejeled/skyder) for bedre lyd

Technics Definitive Design Avanceret alumit behandling - Ergonomiske 3D-ørepuder med luksusstoffet "GRANCUIR?"

Type Lukket

Højttalerenhed 50 mm dynamisk enhed / 14 mm Super Tweeter (avanceret MLF-membran)/(aluminiumsmembran)

Frekvensgang 3 Hz - 100 kHz

Følsomhed 102 dB / mW

Impedans 28 O

Belastning (IEC) 1500 mW (IEC)

Kabel 1,2 m?4N-OFC 3,0 m?4N-OFC

Stik (1,2 m) Stereo mini-jack, forgyldt, L-form ? lige form, aftageligt - (3,0 m) Stereo mini-jack, forgyldt, lige form ? lige form, aftageligt

Vægt Ca. 470 g (uden kabel) - Ca. 515 g (med 1,2 m kabel)

Tilbehør (3,5 mm?) 6,3 mm stikadapter Pose

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System