Varmepumpe montering vp-montering

Varmepumpe montering
Dimensioner (B x H x D): mm
vp-montering
Standard montering af varmepumper i helårshuse, sommerhuse og fritidshuse. Gælder luft-luft varmepumper, og kun ved samtidig køb af varmepumpe.
Læs mere Specifikationer Udskriv
Dagspris
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: vp-montering
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Montering af varmepumper

Når du har besluttet dig for den rette varmepumpe til dit helårshus, sommerhus eller fritidshus er det tid til at du overvejer, hvordan den mest hensigtsmæssigt skal monteres i hjemmet. Hos Panasonic Center tilbyder vi standard montering af varmepumper, så du er garanteret en holdbar varmeløsning. Vores service dækker luft til luft, og det er kun gældende i forbindelse med køb af en ny varmepumpe. Herunder kan du læse en mere specifik beskrivelse af, hvad vores service inkluderer.

Vi er specialiserede indenfor montering af varmepumper

Vi får fra tid til anden spørgsmål fra kunder som denne: Kan jeg ikke selv montere min varmepumpen?

Opsætning og montering af varmepumper er forbundet med en del regler og love som skal overholdes, hvilket kræver specifik viden og en uddannelse indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik. Som privatperson er det fuld tilladt at opsætte varmepumpen både på inder- og ydersiden af huset. Men har du ikke en vvs uddannelse eller den påkrævede viden på området, så er det ikke tilladt at installere varmepumpen og sammenkoble de enkelte dele. Derudover er der nogle specifikke regler for opkobling til el som kræver en autoriseret el-installatør.

Hos Panasonic Center er vi specialiserede i opsætning af varmepumper, så du er garanteret en funktionel varmekilde til dit hus. Med stor erfaring i montering af varmepumper får du professionel håndtering, gode råd til hvordan du mest hensigtsmæssigt opstiller din nye varmepumpe og venlig service hele vejen igennem.

Beskrivelse af vores service

Hos Panasonic Center får du standard montering fra en af vores dygtige ansatte. Med en standard montering mener vi, at varmepumpens to komponenter monteres så yder- og inderdelen opstilles på hver side af samme væg. Der må hertil kun være maksimalt 3 meter i højde forskel. Derudover inkluderer vores service disse følgende ting.

√ Gennemboring af 1 stk. almindelig mur. For eksempel: mursten, letbeton, træ eller lignende.

√ Inkl. 3 meter kølerør, kanalbakker og tilslutning af dræn.

√ Inkl. opstilling af yderdel, kunden har her forberedt underlag med fliser eller træ. (Evt. stativ eller vægbeslag købes separat)

√ Inkl. ophængning af indedel.

√ Inkl. tilslutning til eksisterende 230 volt installation (forudsat jord, fornøden effekt samt låsbar afbryder) El arbejder kan tilkøbes.

Andre ydelser som eksempelvis malerarbejde eller rengøring udføres ikke.

Kontakt dit lokale varmepumpe Panasonic Center for en løsning og pris der passer til dit behov. 

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Andre så også
Fås i flere farver
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
AZ60MK2 øretelefon
Vejledende pris:
DKK 1.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Kommer sommer 2024
Fem års garanti på Panasonic TV
77" Z93 4K OLED TV
Vejledende pris:
DKK 42.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System