Yamaha CD-afspiller CD-S303 cd-s303-bl

CD-afspiller CD-S303
Dimensioner (B x H x D): 435 x 86 x 260 mm
cd-s303-bl
cd-s303-bl
CD-afspiller i høj kvalitet
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 3.290,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Varenr: cd-s303-bl
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Designet til at levere god lydkvalitet

CD-S303 CD-afspilleren har mange af lydkvalitetsfunktionerne fra de avancerede CD-afspillerkomponenter og leverer lyd, der tilfredsstiller dedikerede musikfans. Ud over CD'er kan den også klare afspilning i høj kvalitet af musikfiler, der er gemt på USB-hukommelsesenheder, via en USB-port på frontpanelet.

Pure Direct

CD-S303 tilbyder Pure Direct, som er den samme populære funktion, der er inkluderet i Yamahas forstærkere og modtagere. Ved at trykke på knappen på frontpanelet eller på fjernbetjeningen lukker funktionen den digitale lydudgang ned og slukker displayet. På den måde opnås den lavest mulige støjforstyrrelse og derfor den højeste lydkvalitet i den analoge lydudgang.

Yderst avanceret kredsløb og layout

Yamahas teknikere har brugt tid og kræfter på at designe det overordnede indvendige layout af dele og printkort, en faktor der i væsentlig grad påvirker lydkvaliteten. Derfor er strømforsyningerne til motordrevet, displayet og USB-sektionerne samt de digitale og analoge sektioner individuelt isoleret, og det eliminerer elektromagnetisk interferens. For at opnå den ideelle vægtbalance for stabil ydeevne er drivmekanismen placeret i midten af enheden.

Korte signalveje

Det meget logiske og symmetriske indvendige layout af dele og printkort er designet til at holde signalveje på hvert printkort så korte som muligt. Det målrettede design holder også stierne mellem sektioner lige og korte, hvilket minimerer chancen for signaltab eller interferens, noget der ikke er let at opnå.

Kvalitetskomponenter, der passer perfekt sammen

Hvert af de enkelte elementer i en CD-afspiller påvirker lydkvaliteten, og derfor lægger Yamaha en stor indsats i valg og sammensætning af dele og materialer. En akustisk kondensator af høj kvalitet, en ny støjsvag, højforstærket båndbreddeforstærker og brug af dæmpningsmateriale under transformeren og omkring signalkablerne er blot et par eksempler på Yamahas engagement i god lydkvalitet. Kort sagt, CD-S303's indre er på et niveau, der generelt findes på meget dyrere modeller.

D/A-konverter med høj ydeevne

Ved hjælp af en 192 kHz/24-bit-DAC udnytter det højtydende D/A-konverteringssystem alle fordelene ved den digitale teknologi, som Yamaha har udviklet over mange år, og som sikrer fremragende konverteringspræcision, S/N-forhold og dynamisk område.

Flydende mekanisme til laser-pickup

Laser-pick-up'en er isoleret på en flydende mekanisme, så dens følsomhed ikke kan påvirkes af vibrationer.

Intelligent Digital Servo

Konventionelle sporingservokredsløb kan ikke helt overvinde fejl, der forårsages af en skæv disk, støv og andre defekter. Dette system bruger en pålidelig DSP (Digital Signal Processor), kun til CD'er, til at overvåge signalet, justere pickup-sporing og fokus samt spindelmotorhastigheden for at kompensere for eventuelle problemer.

Nyd din MP3-, WMA-, LPCM-, AAC- og FLAC-musik

Med USB-porten på frontpanelet får du en nem måde at nyde lyd i høj kvalitet fra MP3, WMA, LPCM, AAC eller FLAC digitale musikfiler, der er gemt på USB-hukommelsesenheder. Du kan også afspille filer, der er optaget på CD-R/RW-diske.

CD-tekstdisplay med 3 funktioner

Oplysninger om den aktuelt afspillede CD vises på CD-afspillerens display. CD-tekstdisplayet med 3 funktioner viser CD'ens titel, kunstnerens navn og titlen på nummeret.

Programmér afspilning (kun lyd-CD'er)

Det er ekstremt let at programmere de numre, du vil høre i hvilken som helst rækkefølge. Du kan når som helst rydde programmet med et enkelt tryk.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

CD Player

Type Single

Disc Compatibility CD, CD-R/RW

Signal/støj forhold 105 dB (CD)

Dynamisk effekt 96 dB

Harmonic Distortion + Noise (1 kHz) 0.003% (CD)

Frekvensgang 2 Hz-20 kHz (CD)

Output Optical, Coaxial and Analog RCA

Mål (B x H x D) 435 x 86 x 260 mm

Vægt 3.5 kg

Andre så også
77" bild S OLED TV
Vejledende pris:
DKK 89.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fås i flere farver
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SC-C70MK2 Ottava
Vejledende pris:
DKK 7.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic TV
65" MZ800 4K OLED TV
Vejledende pris:
DKK 19.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic TV
65" W70 4K LED TV
Vejledende pris:
DKK 7.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System