Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic, Technics, Yamaha, Bülow Stand, Sinox & Harmony

Som Panasonic Center er vores største producenter naturligt nok Panasonic. Men vi samarbejder også med mange andre producenter. Her på siden kan du finde udvalgte varer fra en række andre producenter:

  • Technics er Panasonics Hi-Fi mærke, der især er kendt for den legendariske 1210 pladespiller. Technics laver fortsat fremragende pladespillere, men også meget mere. Der findes flere serier med high-end Hi-Fi. Technics laver desuden nogle af markedets bedste hovedtelefoner herunder også true wireless ørepropper med noise reduction. Ønsker med trådløse streaming højttalere bør man prøve et lytte til en af Technics modellerne. Ud over imponerende lyd får man et meget eksklusivt design.
  • Yamaha har vi samarbejdet med i mange år, og de flere butikker har et pænt udvalg af Yamaha produkter. Lige fra soundbars og subwoofere til dit TV og til minianlæg, receivere og et stort udvalg af streamingprodukter og højttalere med MusicCast.
  • Sinox, Bülow stand og Harmony er producenter, der levere fine løsninger til placering af dit TV – uanset om TV skal vægmonteres eller monteres på et TV møbel.

Hvis du gerne vil have et tilbud på et produkt der ikke findes på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte nærmeste butik. Vi kan skaffe stort set alle produkter hjem til dig. Det kunne være f.eks. Samsung, LG, Sony, Philips og mange flere.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System