Bliv Panasonic Center

Drømmer du om at blive selvstændig?

Selv om vi har butikker over hele landet, samt på Grønland ønsker vi gerne flere butikker i vores kæde. Der er stadig huller på kortet, og der vil desuden på sigt være nogle butikker der kan købes som led i generationsskifte.

Vi er derfor altid interesseret i at høre fra folk, der har lyst til at drive deres egen butik. Der er flere veje til at blive Panasonic Center:

  • Du har allerede en butik og ønsker medlemskab. 
  • Du ønsker at starte en ny butik. 
  • Du er interesseret i at overtage en eksisterende butik. 
  • Du er ”antennemand”, der ønsker at komme i gang med en egentlig butik.

Uanset hvad din indgangsvinkel er, vil vi gerne høre fra dig. Vi tager en fortrolig og helt uforpligtende snak omkring dine muligheder hos os.

Vi har flere koncepter at tilbyde. Så du vælger selv om og hvor meget markedsføring, der skal kobles på din butik. Fælles for koncepterne er at kæden er til for medlemmerne, så alt, hvad vi forhandler os frem til fra vore leverandører, anvendes enten til markedsføring eller til lave indkøbspriser/bonus mv. til butikkerne. Kontingentet er lavt, da mange opgaver løses af bestyrelse og udvalg. Vi har ikke store udgifter til hovedkontor og mange ansatte.

Da vore leverandører ikke skal betale store beløb til et hovedkontor, har vi meget fordelagtige aftaler med de leverandører vi har valgt.

Som den klart største kunde hos Panasonic Danmark får vi her helt unikke fordele, men vi har også rigtig gode aftaler med en række andre leverandører indenfor radio/tv, paraboler, antenner, tilbehør, finansiering og forsikring.

Selv om vi har et servicekoncept er vi alligevel meget konkurrencedygtige i markedet, og kan give vore kunder gode priser, og samtidig have en god forretning.

Kontaktperson: Direktør: Jens Krogh, tlf.: +45 23 46 01 99 eller på mail.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System