Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Professionelle skærme i stor format

Professionelle skærme

En professionel skærm er bygget til mange timers brug hver dag – typisk 16 eller 24 timer og må derfor ikke sammenlignes med et almindeligt consumer TV. 

Med mange tilslutningsmuligheder er fleksibiliteten sikret - uanset om skærmen bruges i et mødelokale, til videokonference, på en operationsstue, som videovæg i lufthavne og messehaller eller i forbindelse med digital skiltning i butikker, fitness- og indkøbscentre, restauranter el.lign.

Funktioner som vertikal/horisontal montering, touch, USB-afspilning og RS-232 tilslutning er bare nogle af de funktioner, du får med en professionel skærm som typisk har enten Full HD eller UHD/4K opløsning. Skærmene fås i størrelser fås fra 32” og op til 98” og med videovægge kan de bygges endnu større.

Skærme i meget store størrelser

Skærme - billede og tekst

Digital Signage er din markedsføringsplatform på storskærm. Her kan du præsentere gæster og kunder for vigtige informationer eller gode tilbud. Til Digital Signage skal der bruges en player, der kan afspille dit indhold.

En player kan være indbygget i skærmen eller den kan tilkøbes som ekstraudstyr, og ofte kan du fjernstyre dit indhold og dine afspilningslister via skyen. Det betyder, at du kan sidde og redigere skærmens indhold i København, selvom skærmen er installeret i Jylland. 

Hos Panasonic Center forhandler vi bl.a. de meget stabile OneLan produkter, der er anvendelige i mange situationer. 

Billede
Billede 2
Billede 3
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System