Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Trådløse mødelokaler med udstyr fra Panasonic

Trådløse mødelokaler med udstyr fra Panasonic Trådløse mødelokaler med udstyr fra Panasonic

Virksomheder og skoler i Danmark har været gode til at tage BYOD-kulturen (Bring Your Own Device) til sig.
Desværre kan det i nogle situationer være lidt af en udfordring, da hver enhed, har sin egen standard for skærmudtag. Nogle bruger VGA, andre HDMI, mini HDMI, Displayport osv. I sådanne tilfælde kan et trådløst præsentationssystem være helt ideelt.

Med en trådløs præsentationsløsning kan du overføre billeder, lyd og video til en stor skærm eller projektor og derigennem give brugerne et bedre redskab til kommunikation og samarbejde på tværs af mødelokalet eller klassen. Panasonic Center er leveringsdygtige i flere forskellige wePresent løsninger, der giver brugerne mulighed for at lave interaktive præsentationer, annotere og deltage i diskussioner fra egen computer, tablet eller mobil enhed direkte på den store skærm eller interaktive whiteboard/projektor.

Helt op til 64 personer kan være tilkoblet på samme tid og med moderator-funktion, har mødeleder eller lærer fuld konference-kontrol og kan styre, hvilke 1-4 skærmbilleder, der skal vises. Vi kan også være behjælpelig med trådløse produkter fra Barco, Extron, Vision, Optoma og Newline.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System