Ældre TV mister DRTV funktionen

Publiceret: 27-06-2023 13:17

Mange TV-seere er glade for funktionen, hvor man ved at trykke på den røde knap får adgang til en masse programmer fra DR.

For nogle år siden kom der en ny udgave af DRTV med flere funktioner. Denne nye version fungerer kun på nyere TV. For at TV-seere med ældre TV også kunne bruge DRTV, valgte man at fortsætte med den gamle version på DR2.

Det ser nu ud til at stoppe! Hvis man bruger den gamle version (kendetegnet ved at baggrundsfarven i menuen er sort) får man nu en advarsel på skærmen. Her skriver DR ”Vi lukker denne version af DRTV-appen”. De skriver at det sker ”i sensommeren” så vi kan ikke oplyse en præcis dato.

Hvis du har et nyere TV, kan du fortsat bruge den nye version. Ifølge vores oplysninger kan TV fra følgende årgange (og nyere) bruge den nye DRTV app:

  • Samsung 2018-
  • Sony 2016-
  • LG 2016-
  • Phillips 2017-
  • Panasonic 2017-

Hvis du bliver ramt af denne ændring, er du altid velkommen i en af vores mange butikker. Så hjælper vi gerne med at finde en løsning, så du fortsat kan bruge DRTV. Det kan være alt fra at tilslutte en lille diskret boks til dit nuværende TV eller en udskiftning til en ny model.

9101
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System