Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Hele 6 stjerner til Panasonic LED-TV

Publiceret: 23-08-2019 11:23

Det anerkendte Lyd & Billede, har for nyligt haft Panasonics TX-65GX800E under kyndig test og har konkluderet, at TV’et var alle 6 stjerner værd.

Med sammenligninger op imod de væsentligt dyrere OLED-TV skærme, klarede skærmen sig ualmindelig godt, med en spektakulær billedkvalitet til en overkommelig pris.

Lyd & Billede havde ikke i lang tid, set så flot et billede i den prisklasse og med så mange features indbygget såsom: Et panel med 4K-opløsning og et bredt farvespektrum, Local Dimming, understøttelse af de vigtige HDR-formater og ikke mindst Dolby Atmos 3D lyd. Samtidig udstyret med den kraftige HCX billedprocessor, der sætter turbo på billedekvaliteten.

Lyd & Billede konkludere, at selvom prisen er i mellemklassen, er ydelsen sammenlignelig med langt dyrere TV-modeller og med ordne ”For os er der ingen tvivl: Det er dette TV, du skal købe, hvis du er kræsen, når det gælder billedkvaliteten, men ikke vil spendere en formue.”

(GX810 serien er fuldt ud sammenlignelig, da den har samme features, dog med en design/farve- mæssig anden nuance og stand. Billedet illustrere en TX-65GX810E, som forhandles af Panasonic Center)                       

Panasonics TX-65GX800E
Panasonics TX-65GX800E
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System