Panasonics nye OLED-flagskib 2020!

Publiceret: 07-01-2020 08:57

Stor nyhed fra CES i Las Vegas - Ny topmodel for den kvalitetsbevidste

Panasonic har lanceret deres nye OLED TV-flagskib for 2020, HZ2000, som byder på et specialfremstillet Master HDR OLED Professional Edition panel med indbyggede hardwareforbedringer fra Panasonic. Det nye tv, som er udviklet af en af de førende farveeksperter fra Hollywood, leverer uovertruffen farvenøjagtighed og betydeligt bedre peak og gennemsnitlige lysstyrker.

HZ2000 er verdens første OLED TV, som understøtter både Filmmaker Mode og Dolby Vision IQ foruden HDR10+, Dolby Vision og HLG Photo, stillbilledformatet som bidrager med stillfotografering til HDR-verden.

Dolby Vision IQ, som benytter Dolby Vision metadata og avancerede omgivelseslyssensorer til at vise alle detaljer på intelligent vis. Denne teknologi sørger også for dynamisk tilpasning efter skiftende lysforhold og andet indhold, der afspilles for at udnytte alle tv'ets funktioner.

Hvad angår lyd, byder HZ2000 på innovative indbyggede højttalere, der projekterer lyden opad og leverer den fordybende Dolby Atmos-lyd nemt og bekvemt. Det samlede lydsystem er også blevet finjusteret af ingeniørerne hos Technics.

Produktet forventes at kunne leveres sommer 2020.

3275
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System