Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Vi besøger verdens førende elektronikmesse

Publiceret: 27-08-2019 11:34

Fra 6. - 11. september 2019 afholdes den store IFA elektronik messe i Berlin

Her mødes verdens førende elektronik producenter med både forbrugere, pressen og deres detailkunder fra over 100 lande og viser deres spændende produktnyheder frem. Messen er på vanvittige 161.200 m2 og over rummer omkring 1.800 udstillere. Sidste år var der i alt 245.000 besøgende, hvoraf de 150.000 var fagfolk.

Ud over hjemmeelektronik som fladskærme, Hi-fi, kameraer, smart Home og telefoniprodukter, er der udstilling med hvidevarer, el-produkter, PC produkter, droner, underholdning til bilen og meget, meget mere.

Det specielle ved denne messe i forhold til f.eks. CES messen i Las Vegas, er, at den er åben for både faghandlen og forbrugerne. Det betyder at de store leverandører har meget store udstillinger (F.eks. fylder Panasonic hele hal 5.2).

I forbrugerområdet laver leverandørerne en masse demonstrationer af deres produkter og har mange ansat til at tale med publikum. Flere steder har tyske TV stationer indrettet TV-studier, hvorfra de kan sende live fra messen.

I forhandlerområdet er der ikke adgang for forbrugere, og her kan vi holde møder med vores leverandører og høre lidt om de produkter, der er på vej, men som ikke er offentliggjorte endnu.

Panasonic Center kæden deltager naturligvis for at være opdateret på de nyeste trends og produkter.
Det er afgørende for at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt om deres næste køb.

3176
3176
3176
3176
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System