Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Panasonic - 55" OLED-TV m.Dolby Atmos lyd 2

- 55" OLED-TV m.Dolby Atmos lyd
2
Vil man opleve hvordan lyden kan omslutte en og bringe den komplette oplevelse endnu tættere på, så er denne løsning med en Panasonic soundbar og OLED-TV på en flot dansk designet stand med drej, det ideelle til de fleste hjem.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 19.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 2
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Panasonic TX-55GZ950E

Har man endnu ikke fået en fornemmelse hvad et OLED-TV er for en størrelse, skylder man sig selv at se og opleve det bedste inden for fladskærm teknologierne.

Med TX-55GZ950E har Panasonic skabt et TV med deres berømte HCX billedprocessor, der giver dig de bedste oplevelser på skærmen, uanset hvilken kilde det kommer fra.

Panasonic TX-55GZ950E

Panasonic SC-HTB700EGK

Når billedet er nær perfekt, hvorfor så ikke lade lyden være det samme. Med HTB700 har Panasonic skabt en ny generation af soundbarer, der ikke kun lyder godt når TV'et tændt. Uanset om det er musikken der spiller eller din yndlings serie på skærmen, vil denne soundbar sørge for det bedst mulige udgangspunkt.

Med Dolby Atmos standarden indbygget i soundbaren, er man altid sikret at være omsluttet af lyd. Fra de fineste detaljer, til det overvældende brøl, vil Dolby Atmos give dig den totale oplevelse.

SC-HTB700EGK

Harmony Stander 1601

Denne dansk designet stander med supplerende soundbar beslag og HDMI kabel, er en yderst elegant måde at placere sin samlede løsning på. Med det fleksible drej i bunden, kan det vendes i den retning, der passer ind i hjemmet.

Fås også i sort.

Harmony stander 1601 Sølv

*Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Energimærke
2 Energimærke
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System