Panasonic - Smart 50" TV og soundbar på stand 4

- Smart 50" TV og soundbar på stand
4
I denne samlede løsning, er der tænkt på den komplette pakke, hvor betjeningen og komforten er alt overskyggende. Med den fornuftige, uden at være dominerende 50" TV størrelse og dertil hørende soundbar fra Panasonic på en flot Sinox stand, bliver de fleste ønsker opfyldt.
Læs mere Specifikationer Udskriv
UDGÅET!

SENESTE SALGSPRIS

DKK 12.999,00
Varen er udgået af sortiment.
Kontakt evt. en butik for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 4
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Panasonic TX-50GX810E

Med dette TV har Panasonic skabt et LED-TV med overbevisende billede kvalitet og et teknik der giver utroligt meget "for pengene".

Kåret til 6 stjerner* i Lyd & Billed, hvor man ikke var i tvivl om TV'ets potientiale byde hvad angår billede og betjening.

TX-50GX810E

Panasonic SC-HTB510EGK

Lad dig ikke snyde af størrelsen, for ydelsen er markant og helt unik. Modellen giver dig ikke kun en klarere tale ved TV brug, men også den direkte opkobling med Google Chromecast til din tablet eller telefon. På den måde kan du både for optimal TV lyd og et musik system til hjemmet.

SC-HTB510EGK

Sinox stand 

Den flotte Sinox stander med supplerende soundbar beslag og HDMI kabel, er en yderst elegant måde at placere sin samlede løsning på. Designet så den passer ind i de fleste hjem, hvor elegance er vigtigt.

Fås også i sølv.

Sinox Stand sort

*Den testede model er TX-65GX800E, som har samme tekniske specifikationer.

**Den samlede pris er uden montering og installation. Kontakt dit lokale Panasonic Center for individuel pris for montage og installation etc.

Energimærke
4 Energimærke
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System