Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Hurtig førstehjælp til ALLE TV-ejere

Billede

Behov for førstehjælp til dit TV? - Også, hvis du ikke har handlet hos os

Panasonic Centrene tilbyder landsdækkende ’akuthjælp’ til alle, der har knas med TV’et. Uanset problemet, og uanset hvor man har købt apparatet.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp. Sådan lød det  i de gamle Falck-reklamer, og der er ingen tvivl om, at det altid er godt at få problemerne løst, før de bliver værre. Også i dag. Og ikke mindst når der er kludder med fjernsynet.

Montering af nyt eller eksisterende tv

Vi kan montere dit nyt købte tv eller et eksisterende, det optimale sted i rummet og på en forsvarlig måde, så der ikke er for mange og for store huller i væggen. Samtidig har vi et bredt udvalg af beslag, der gør vi kan montere de fleste størrelser, på mange måder, så det passer til dine behov. 
Det gælder selvfølgelig også de fleste lydsystemer såsom musik anlæg, soundbarer osv, men bestemt også set-top bokse fra f.eks. Yousee, Stofa, Nordlys, Allente og mange andre.

Knas med fx netværk eller opsætning?

At købe og bruge et TV er jo ingen større videnskab, men der kan opstå problemer, hvis man ikke er fagmand. Der kan fx være knas med netværket i forhold til de Wi-Fi krav der kan være til produkter i dag.

Irriterende flimmer på tv'et?

Skulle der opstår eller har du støj på billedet, står vi klar med løsningen. Vi har uddannet fagpersonale, der kan løse problemet uanset om det er antennen er andet signal problem.

Det rigtige tv-abonnement = Spar penge!

Vi hjælper gerne med rådgivning til at vælge det rigtige tv-abonnement, så du ikke betaler for meget hver eneste måned. Som man siger "en krone sparet, er en krone tjent". 

Et tilbud til alle TV-ejere

Alt det behøver man imidlertid ikke at døje med længere. Panasonic Centrene over hele landet har nemlig indført en førstehjælps-service, hvor garvede servicefolk er klar til at rykke ud med kort varsel. Og ordningen gælder for alle – også de tv-ejere, der ikke har købt apparatet i Panasonic Center. 

Bestil et servicebesøg, og få hurtig hjælp!

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System