Technics SB-C600 Reolhøjttalersystem sb-c600e-k

Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SB-C600 Reolhøjttalersystem
Dimensioner (B x H x D): mm
sb-c600e-k
Førsteklasses højttalersystem
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 8.499,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Varenr: sb-c600e-k
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Avanceret fasepræcisionsenhed

For at gengive musik med forbedret rumlig lydekspressivitet kræver det, at bølgefronterne af lyde, der udstråles fra højttalerenheden, alle er på linje uanset lytteposition. Begrebet punktlydkilde er en af de ideelle tilgange til at opnå. For at opnå gengivelsen af punktlydkilden blev den koaksiale konfiguration anvendt, og derefter blev den kombineret med det oprindeligt formede lineære fasestik til justering af faser og den jævne flowmembran blev dannet med en flad membran og glat kantform for minimal lydrefleksion. Resultatet er en sfærisk bølge med justerede bølgefronter af udstrålede lyde.SB-C600’s 2-vejs koaksiale højttalerenhed giver klar lokalisering af lydbilleder og en jævn lyd i høj kvalitet med masser af følelser, mens den arver begreberne "punktlydkilde" og lineær fase, som Technics forfølger ubønhørligt. 

Lineært fasestik

Det oprindeligt formede akustiske stik er placeret på forsiden af diskantmembranen og giver mulighed for lydgengivelse i høj opløsning og et bredt lydfeldt. 

Membran med jævnt flow

Hvis lydbølgen har uregelmæssigheder på sin lydtransmitterende overflade, bliver dens bølgefront forstyrret af uregelmæssighedernes former, hvilket resulterer i en nedbrydning af frekvenskarakteristika. Høje frekvenser med korte bølgelængder har en tendens til at være mere modtagelige over for nedbrydning af lydkarakteristika. Basenhedsmembranen i den koaksiale højttalerenhed har en lav form og en jævn kant for at reducere lydrefleksion. Resultatet er en minimal forstyrrelse af bølgefronter af lydbølger, der udstråles fra membranen, for at opnå en fremragende frekvensrespons og fasekarakteristika samt bredt retningsforhold.Denne konfiguration opnår et bredt lydområde og et jævnt og fyldigt mellem- til højfrekvensområde. 

Port med jævnt flow

En basrefleksport med en almindelig form producerer en stor luftstrøm, der fremkalder irriterende højfrekvent støj. Technics anvendte den metode til regulering af luftstrømmen, der blev anvendt til flyvemaskinens vinger, og designede portens tværsnitsform ved hjælp af flowanalyse. Den optimalt designede portform forårsager ikke forstyrrelser af luftstrømmen ved åbningen og sikrer basgengivelse i høj kvalitet med minimal støj og fremragende respons.

Stationær konstruktion

Den fjerner grundigt uønskede lyde og gengiver kun de tilsigtede lyde med et højt signal-til-støj-forhold. Den “afbalancerede arkitektur til montering af drivere”, der anvendes i den store klasse SB-G90M2, er blevet optimeret til denne model ved at gøre fuld brug af CAE (computer Aided Engineering). Derudover er højttalermonteringspladen, der holder højttalerenhederne på plads, blevet nydesignet til at styrke hele kabinettets stivhed. Kombinationen af disse faktorer maksimerer fordelene ved tyngdepunktets monteringsstruktur. Stivheden og formen på hver del, der udgør den koaksiale højttalerenhed, er blevet nøje undersøgt for at eliminere unødvendige vibrationer og støj. 

Balanced Driver Mounting Architecture

SB-C600 anvender en højttalermonteringsplade, der er skabt ved at optimere SB-G90M2's designkoncept med høj stivhed og lav resonans ved hjælp af CAE, for at opnå en rolig og lyd med lav forvrængning.Den oprindeligt formede højttalermonteringsplade holder spændingskoncentrationen under kontrol. Højttalermonteringspladen sikrer tilstrækkeligt med ventilationshuller til at sikre en jævn strøm af lyde, der udstråles fra højttalerenhedernes bagside, og forbedrer responsen samtidig med at der opretholdes lav resonans og høj stivhed. Desuden reducerer denne konstruktion vibrationerne i hele kabinettet og minimerer virkningerne på andet udstyr. 

Højkvalitets komponenter

Netværkskredsløbet anvender dele af høj kvalitet såsom polypropylenfilmkondensatorer, OFC-ledninger og meget mere. Højttalerterminalerne er fremstillet af messing. 

Alle aluminiumsmembraner

Basenheds- og diskantmembranen er fremstillet af aluminium, der er behandlet med alunsten, og som har en ensartet tonekvalitet og giver en afbalanceret lyd som en enhed med fuldt frekvensområde. 

Meget analyserede og optimerede komponenter

For at opnå præcis lydbilledlokalisering blev strukturelle dele som f.eks. afstandsstykker og ledningskordelstropper analyseret indgående for eliminering af uønskede vibrationer og uønsket støj. 

Mat sort finish

Den forreste plade på SB-C600’s kabinet er belagt med en mat maling blandet med et pulver for en smuk.

 

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

Andre så også
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SL-1210MK7 pladespiller
Vejledende pris:
DKK 7.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic TV
55" MZ2000 4K OLED TV
Vejledende pris:
DKK 26.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
C700 Højttalersæt
Vejledende pris:
DKK 11.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System