Technics SU-R1000 Integreret forstærker su-r1000e-s

Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SU-R1000 Integreret forstærker
Dimensioner (B x H x D): 430 x 191 x 459 mm
su-r1000e-s
su-r1000e-s
su-r1000e-s
su-r1000e-s
Fantastisk energi og dynamisk lyd En fuldstændigt digital forstærker fra Technics, der har udviklet sig og er steget til nye højder
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 64.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: su-r1000e-s
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Technics fortsætter sine bestræbelser på at opnå den perfekte lyd ved at brug af nye lyddimensioner i en fuldstændigt digital forstærker.

JENO Engine

Vibrationer er en væsentlig årsag til forvrængning i digitale systemer og skyldes forkert timing i de masterure, der anvendes til konvertering fra digital til analog. For at undgå forringelsen af lyden på grund af vibrationer har Technics udviklet et originalt vibrationsreduktionskredsløb, der omfatter en urgenerator i det støjformende system, for at mindske vibrationerne i lavfrekvensområdet og en højpræcisions sample rate-konverter til undertrykkelse af vibrationerne i højfrekvensområdet. Dermed reducerer det vibrationerne i hele frekvensområdet. Dette fungerer med det originale højpræcise PWM-konverteringskredsløb (impulsbreddemodulation), som optimerer støjformningshastigheden, graden og genkvantificeringsnummeret og PWM-gradueringen for at konvertere signaler med høj opløsning til PWM uden at forringe det dynamiske område. Disse teknologier gør det muligt for Technics’ digitale forstærkerdesign at gengive musikkens naturlige og sarte nuancer.

ADCT (Active Distortion Cancelling Technology)

Den nyudviklede ADCT-teknologi fra Technics, udskiller og fjerner nøjagtigt forvrængning på effektudgangstrinnet, der genereres af højttalerens modelektromotoriske kraft og spændingsfald. På markedet for Hi-Fi-udstyr, hvor et ubegrænset antal lydsystemer kan konfigureres ved at kombinere forskellige produkter, skal lydforstærkere af høj kvalitet på optimal vis kunne bruges til en lang række højttalere. ADCT-teknologien udskiller nøjagtigt forvrængning ved at bestemme forskellen mellem højttalerterminaludgangen og JENO-udgangen og anvender derefter korrektionen på det digitale udgangssignal, hvorved det konventionelle digitale forstærkersystem korrigeres. Dette sikrer en kraftfuld drivkraft til højttaleren og akustisk energi, samtidig med at det leverer de overlegne fordele ved en digital forstærker, såsom lav baggrundsstøj, præcist lydbillede og omfattende lydmiljø, uanset hvilken type højttalere der er tilsluttet.

Circuit Diagram of Digital Amplifier Technology

Sikring af en stabil og støjsvag strømforsyning

Den "hurtige og støjsvage strømforsyning" sikrer en stabil effekt med lav baggrundsstøj.

SU-R1000 bruger et switch-mode-strømforsyningssystem for at sikre en stabil forsyning af spænding og strøm, der er nødvendig til den digitale forstærker. I et konventionelt switch-mode-strømforsyningssystem blev omskiftningens tilkoblede tid kontrolleret for at stabilisere spændingen, og dette får omskiftningsfrekvensen til at variere i henhold til belastningen, hvilket resulterer i modulationsstøj, der påvirker lydkvaliteten. Den hurtige og støjsvag strømforsyning har fjernet denne støj ved at fastholde omskiftningsfrekvensen i 400 kHz-båndet. Derudover er der en regulator til sikring af ekstra lav baggrundsstøj på det efterfølgende trin. Dette forhindrer et fald i regulering som følge af den faste omskiftningsfrekvens, og det og forhindrer blanding af støjkomponenten ved høje frekvenser. Resultatet er en reaktionsdygtig strømforsyning, der resulterer i den bedste ydelse af den digitale forstærker.

Graph of Super High Speed Switching Power Supply Picture of GaN-FET(left) and SiC Diode(right)

Fire uafhængige strømforsyningsenheder

I SU-R1000 er alle elementer i strømforsyningen blevet grundigt undersøgt og revideret for at opnå en bedre lydkvalitet. Derudover leveres der fire uafhængige strømforsyningsenheder til forskellige kredsløbsblokke til yderligere forbedring af lydkvaliteten. Idet SU-R1000 er en integreret forstærker, består de interne kredsløb af et præforstærkningstrin og et effektforstærkningstrin i en blanding af analoge og digitale kredsløb. Phono-EQ-sektionen, der behandler små analoge signaler, er særligt følsomt over for effekten af støj, der transmitteres gennem strømforsyningsledningen. SU-R1000 bruger særskilte strømforsyningsenheder til de analoge kredsløb og digitale kredsløb på præforstærkningstrinnet Den bruger også særskilte strømforsyningsenheder til højre og venstre kanal på effektforstærkningstrinnet, der kræver megen elektrisk strøm. Med de fire uafhængige strømforsyningsenheder forhindrer SU-R1000 strømledningsinduceret interferens mellem kredsløbsblokkene og opnår et højt signal/støj-forhold og fremragende adskillelse.

Picture of Pre Amplifier

Signalindgangssektionen er optimalt designet til lydgengivelse med høj renhed. Engagement i udvikling af førsteklasses lydkvalitet.

Digitalt/analogt I/O-kredsløb af høj kvalitet

Phono-indgangssektionen og den analoge indgangssektion har et fuldt diskret kredsløbsdesign. Technics har udviklet et ideelt, symmetrisk kredsløbslayout og udført omhyggelig tuning. De nye kredsløb forhindrer interferens mellem højre og venstre kanal og opnår fremragende kanaladskillelse. Desuden anvender phono-indgangssektionen og XLR-indgangssektionen en fuldstændigt afbalanceret transmission for at sikre signaltransmission med høj renhed og minimal støjeffekt. USB-indgangskredsløbet i den digitale indgangssektion er udstyret med en kondensator af rubinglimmer af høj kvalitet og en strømforsyning med ikke-magnetisk kulstoffilmmodstand til blokering af elektrisk støj, f.eks. fra en pc, og for at minimere effekten af ekstern støj. A/D-konverteren indeholder en højtydende chip fremstillet af Asahi Kasei Microdevices (AKM) til A/D-konvertering med høj præcision. Således gengiver SU-R1000 enestående lydkvalitet fra alle analoge eller digitale indgangskilder.

Pictures of component parts for High-grade Digital/Analog I/O Circuit

Robust kabinet og design

Kabinettets stivhed er blevet betydeligt forbedret for at undertrykke kabinettets vibrationer, der også er en støjkilde. Det indvendige kabinet har en dobbelt adskilt struktur. Effektforstærkersektionen, der består af forstærkningskredsløbet og dets strømforsyningskredsløb, er monteret i den øverste del. Præforstærkningssektionen, der består af den analoge indgangssektion, inklusive phono-modforvrængeren, og den digitale indgangssektion samt strømforsyningskredsløbene til disse kredsløb, er monteret i den nederste del. Den øverste og den nederste del samt de forskellige kredsløbsblokke er adskilt fra hinanden med afskærmningsplader af stål. Disse afskærmningsplader af stål fungerer også som forstærkningsplader, som øger stivheden af hele kabinettet. På ydersiden er frontpanelet 10 mm tykt, og sidepanelerne og toppanelet er lavet af 6 mm tykke aluminiumplader med alumitbelægning. De har også forbedret stivheden og vibrationsmodstanden. Isolatorerne, der understøtter kabinettet, er lavet af støbejern med fremragende signaldæmpningsegenskaber. Alt i alt forbedrer ovenstående dele og materialer kvaliteten af de interne signaler og eliminerer effekten af eksterne vibrationer på højest niveau.

Indgangs- og udgangsterminalerne lavet af omhyggeligt udvalgte dele af høj kvalitet

  • Højttalerterminaler, der er designet til at muliggøre tilslutning af højttalerkabler med ekstra stor diameter
  • Y-klemmer til sikring af pålidelig kabeltilslutning
  • Analoge balanceindgangsterminaler fremstillet af Neutrik og PHONO XLR-indgangsterminaler (kun til MC)
  • Analoge indgangsterminaler med forgyldte, bearbejdede messingdele

Forfinet design fra Technics

  • Flot frontpanel med en hårfin overfladefinish af høj kvalitet og udstyret med en stor ikonisk dobbeltmåler
  • Lydstyrkeknap og valgknap lavet af dele bearbejdet af massive blokke af aluminium og centrifugeret

Picture of High Rigidity Chassis and Design

Fusion af analoge teknologier og patentbeskyttede digitale teknologier. De nye teknologier fra Technics er banebrydende inden for analog lyd.

Intelligent Phono EQ

Den intelligente Phono EQ, der er monteret i SU-R1000, anvender lydkvalitetsforbedringsteknologien til DSP, som Technics har akkumuleret gennem udviklingen af LAPC, til at opnå en høj lydkvalitet, der ikke er mulig med analog Phono-EQ. Denne teknologi består af tre dele: 1. nøjagtig EQ-kurve, 2. krydstaledæmpning og 3. reaktionsoptimering. Disse funktioner kan slås TIL/FRA alt efter, hvad brugeren foretrækker.

Præcis EQ-kurve – muliggjort af hybridt analogt/digitalt kredsløbsdesign

En nøjagtig EQ-kurve opnås med et hybridt analogt-digitalt system. Lavpasfilteret (LPF) til stor forstærkning udfører analog behandling, og de høje frekvenser øges efter A/D-konvertering. Ved brug af et 40-dB LPF (lavpasfilter) i det analoge område undertrykkes bittabet i forbindelse med den digitale filterbehandling, og de høje frekvenser øges med stor nøjagtighed i det digitale område for at opnå et højt signal/støj-forhold.

Krydstaledæmpning – til måling og forbedring af krydstaleegenskaberne, der er unikke for hver patron

Denne funktion måler krydstaleegenskaberne for den installerede patron ved hjælp af krydstalemålesignalet, der er optaget på kalibreringspladen, som følger med SU-R1000. Derefter udfører den omvendt korrektion ved hjælp af den indbyggede DSP for at opnå en signifikant forbedring af krydstaleegenskaberne. Dette resulterer i et mere præcist lydbillede og et mere omfattende lydmiljø.

Graphic of Crosstalk Canceler

PHONO-reaktionsoptimering – til korrektion af forstyrrelser i patronens frekvensegenskaber

Denne funktion måler frekvensegenskaberne for den installerede pickup-patron ved hjælp af et TSP-signal (Time Stretched Pulse), der er optaget på den medfølgende kalibreringsplade, og korrigerer forstyrrelserne af egenskaberne. Den korrigerer effekten af impedanstilpasning mellem pickup-patronen og phono-modforvrængeren for at bringe patronens ægte lydkvalitet frem. Denne teknologi er beregnet til at forbedre lydkvaliteten ved at undgå en vælger, såsom en kontakt i den følsomme phono-indgangslinje til fjernelse af eventuelle støjforstyrrelser.

* Selvom pladen kan være krum afhængigt af produktionsmetoden eller dens egenskaber, har denne plade bestået testen for korrekt signallæsning og bliver derfor udleveret..
* Pladen kan blive krum på grund af opbevaringsbetingelserne i din bolig. Vær opmærksom på, at en meget krum plade ikke kun kan påvirke målingen, men også kan medføre beskadigelse af patronen.

Energimærke
Der er ingen energimærke til dette produkt
Specifikationer

DIGITAL TEKNOLOGI JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation)

LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)

Hurtig og støjsvag strømforsyning

Batteridrevet clock-generator

Lydløs signalteknologi

Hurtig og støjsvag strømforsyning

Strømforsyningens fremskridt

Technics Definitive Design Forstærket kabinet

Konfiguration med tre sektioner

FTC udgangseffekt 150 W + 150 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 8 O, 20 kHz LPF),

300 W + 300 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 4 O, 20 kHz LPF)

Inputfølsomhed/Inputimpedans LINJE 200 mV/22 kO, PHONO (MM) 2,5 mV/47 kO, PHONO (MC) 300 uV/100O

Frekvensrespons LINJE 5 Hz - 80 kHz (-3 dB, 8 O),

PHONO (MM) 20 Hz - 20 kHz (RIAA-AFVIGELSE ±1 dB, 8 O),

DIGITAL 5 Hz - 80 kHz (-3 dB, 8 O)

Belastningsimpedans 4-16 O

Analogt indgangsformat LINJE x 2 (LINJE 1, LINJE 2), LINJE XLR AFBALANCERET x1, PHONO (MM / MC) x1, PHONO XLR AFBALANCERET (MC) x1, HOVEDINDGANG x1, OPTAGEINDGANG x1

Digitalt indgangsformat Optisk digital x2 (OPT 1, OPT 2). Koaksial digital x2 (COAX 1, COAX 2), USB-B x2 (PC 1, PC 2)

Analog udgangsterminal FORUDGANG x1, OPTAGEUDGANG x1

Udgangshovedtelefoner Ja, stereo F6,3 mm

USB-DAC (USB-B) USB 2.0 high-speed, USB Audio Class 2.0, asynkron tilstand

Codec-understøttelse PCM Ja (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz/16, 24, 32 bit)

DSD Ja (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz, 22,4 MHz * * Kun ASIO Native-tilstand)

Strømforsyning AC220-240 V, 50 Hz/60 Hz

Strømforbrug 220 W

Mål (B x H x D) 430 mm × 191 mm × 459 mm

Vægt Ca. 22,8 kg

Tilbehør Fjernbetjening, kalibreringsplade, AC-ledning, brugervejledning

Andre så også
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
SU-G700M2 Forstærker
Vejledende pris:
DKK 19.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
BD843 Blu-ray
Vejledende pris:
DKK 999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
S700 DVD afspiller
Vejledende pris:
DKK 599,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fem års garanti på Panasonic og Technics for medlemmer
G90M2 Gulvhøjttaler
Vejledende pris:
DKK 20.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System