Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Betalings TV, Bredbånd og Telefoni

Få hjælp til valg af TV-pakke

Hos Panasonic Center kan du få hjælp til valg af betalings TV. Vi samarbejder med nogle af de bedste og største udbydere.
Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Panasonic Center.

Allente

Allente 

Allente er en fusion mellem de tidligere Viasat og Canal Digital og er eksperter i Parabol-TV, Streaming-TV og Fiber bredbånd.

Med en bred vifte af muligheder for at modtage dine yndlings programmer, kan du stadig nyde de bedste serier, film og live events.

Norlys

Norlys

Det tidligere Boxer-TV er nu Norlys. Norlys har et landsdækkende antenne netværk via DVB-T og tilbyder samtidig streaming via internettet, så man med Norlys Play kan se dit favorit TV på farten. 

Stofa

Stofa*

Stofa leverer både TV, Internet og telefoni via Kabel eller fiber. Det gør at du har en meget fleksible udbyder, der dækker det fleste services.

I forbindelse med TV abonnement, kan man også få tilgang til forskellige streamingtjenester såsom Viaplay, TV2 Play, C More og mange andre.

*Stofa er en del af Norlys.

Tekst m/billede

Kabel TV

Yousee og Stofa samt en række lokale antenneforeninger leverer kabel TV. Vores butikker kender de lokale tilbud og kan rådgive om mulighederne.
For yderligere information eller hjælp til valg af TV pakke, kontakt nærmeste butik.

Find nærmeste butik her

Få en god internetløsning

Vi hjælper gerne med at finde en god løsning mht. internet.
Valg af udbyder hænger sammen med hvor du bor, og vores butikker kender de lokale forhold. Mange får i dag fibernet eller internet via deres kabel TV. Hvis det ikke er muligt, findes der forskellige muligheder.

MiWire

MiWire

MiWire er en dansk leverandør af en særligt router, som vi monterer på huset. Den henter og forstærker det 4G signal der findes i området. Routeren kan også tages med rundt i landet når man f.eks. er i sommerhus, båd eller på camping. Så er man sikrer hurtigt internet – op til 10 x hurtigere!

Få billig telefoni og bredbånd

Fastnet.nu

Fastnet.nu

Fastnet.nu er et telefonselskab der i samarbejde med Ældresagen tilbyder billige telefon og bredbåndsløsninger. De tilbyder både mobilabonnementer, fastnet abonnementer, bredbånd samt mobilt bredbånd. En række Panasonic Center butikken samarbejder med Fastnet.nu - sælger deres produkter og supporterer deres kunder.

Se nærmeste forhandler her.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System