Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt

Betalings TV, Bredbånd og Telefoni

Få hjælp til valg af TV-pakke

Hos Panasonic Center kan du få hjælp til valg af betalings TV. Vi samarbejder med nogle af de bedste og største udbydere.
Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Panasonic Center.

Canal Digital

Canal Digital

Canal Digital leverer TV via parabol. Ved den teknik får du super billedkvalitet. Modtag Canal Digital ved en boks eller direkte i TV med godkendt S-tuner. I tillæg tilbyder Canal Digital en streamingtjeneste med både live-TV og film og serier.

Viasat

Viasat

Viasat leverer også TV via parabol. Viasat modtages via boks eller direkte i TV med godkendt S-tuner. I forbindelse med et Viasat abonnement kan man også få adgang til streamingtjenesten Viaplay.

Boxer

Boxer

Boxer leverer TV via antennen. Det gør det meget fleksibelt idet du kan tage dit kort med i campingvognen eller sommerhuset. Modtag Boxer via boks, eller direkte i godkendte TV.
I forbindelse med TV abonnement lkan man også få tilgang til forskellige streamingtjenester.

Som noget nyt tilbyder Boxer Tv nu også en bredbåndsløsning.

Tekst m/billede

Kabel TV

Yousee og Stofa samt en række lokale antenneforeninger leverer kabel Tv. Vores butikker kender de lokale tilbud og kan rådgive om mulighederne.
For yderligere information eller hjælp til valg af TV pakke, kontakt nærmeste butik.

Find nærmeste butik her

Få en god internetløsning

Vi hjælper gerne med at finde en god løsning mht. internet.
Valg af udbyder hænger sammen med hvor du bor, og vores butikker kender de lokale forhold. Mange får i dag fibernet eller internet via deres kabel TV. Hvis det ikke er muligt, findes der forskellige muligheder.

MiWire

MiWire

MiWire er en dansk leverandør af en særligt router, som vi monterer på huset. Den henter og forstærker det 4G signal der findes i området. Routeren kan også tages med rundt i landet når man f.eks. er i sommerhus, båd eller på camping. Så er man sikrer hurtigt internet – op til 10 x hurtigere!

Få billig telefoni og bredbånd

Fastnet.nu

Fastnet.nu

Fastnet.nu er et telefonselskab der i samarbejde med Ældresagen tilbyder billige telefon og bredbåndsløsninger. De tilbyder både mobilabonnementer, fastnet abonnementer, bredbånd samt mobilt bredbånd. En række Panasonic Center butikken samarbejder med Fastnet.nu - sælger deres produkter og supporterer deres kunder.

Se nærmeste forhandler her.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System