Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Indledende tekst

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst

Problemer med dækningen i huset eller på arbejdspladsen?

De fleste finder det meget frustrerende, hvis netværket ikke fungerer, som det skal. Typiske problemer er manglende dækning i hele huset, at netværket ikke er hurtigt nok, eller at man oplever at blive smidt af netværket.

Årsagerne kan være mange:

De fleste hjem får flere og flere produkter koblet på netværket (telefoner, tablets, PC’er, spilkonsoler, trådløse højttalere, TV, overvågning og meget mere). Det er ikke sikkert, at routeren kan følge med til det stigende behov.

Placeringen af routeren kan være forkert, og måske er der behov for flere access points for at sikre en god dækning overalt, hvor det ønskes.

Hvis man f.eks. bor i en etageejendom, vil der typisk være rigtig mange forskellige netværk i samme område. De kan godt genere hinanden, hvilket kan afhjælpes ved at ændre indstillingerne i routeren.

Vores montører hjælper gerne med at sikre, at dit netværk fungerer, som det skal. Der er jo ingen grund til at betale for et hurtigt abonnement, som man ikke kan udnytte.

Skift af udbyder

Hvis du flytter eller blot har valgt at skifte udbyder, kan vi også hjælpe med at installere dit nye netværksudstyr.

Bor du i et område, hvor problemet er få et abonnement, der er hurtigt nok, skal der måske findes en anden løsning. Her findes der også en række muligheder, hvor man opsætter en særlig router til det mobile bredbånd. Kom gerne ind og hør om dine muligheder.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System