Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Indledende tekst

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling

Her er nogle eksempler på nogle af de mange ting, som vi kan hjælpe dig og dit firma med:

Erhvervsløsninger til virksomheder, skoler og digital skiltning

Hos Panasonic Center kan vi hjælpe med mange forskellige professionelle AV-løsninger til mødelokaler, klasseværelser og digital skiltning. Vi har et stort sortiment af produkter inden for skærmløsninger med og uden interaktivitet og touch og i alle tænkelige størrelser. Herudover har vi et stort udvalg af projektorer - lige fra de kompakte, bærbare modeller til de store installationsmodeller. Tag os med på råd, når I skal investere i AV-løsninger.

Stor Panasonic skærm på hjul

En professionel skærm på en mobil stand er ideel til mødelokaler og klasseværelser. Med høj trækstyrke og en robust og stabil konstruktion er standen nem at flytte fra lokale til lokale.

Panasonic laserprojektor

Med LED lyskilde og en levetid på op til 20.000 timer. Ideel til installation i mødelokaler, på uddannelsesinstitutioner, museer og til digital skiltning.

Mikrofonanlæg

Uanset om behovet er en enkelt mikrofon eller et anlæg med flere trådløse mikrofoner, finder vi den helt rigtige løsning

Trådløse møde- og klasselokaler

Træt af kabelrod i mødelokalet? wePresent er perfekt i kombination med en skærm eller projektor og giver dig trådløs overførsel af billeder, lyd og video fra alle dine enheder. Understøtter iOS Airplay og Android app.

Højttaleranlæg

Skal der bruge et højttaleranlæg til mødelokalet eller et cluster til loftet i en sportshal, så hjælper vi gerne med både projektering og montering.

Vi har lavet flere løsninger til erhverv og foreninger og vi kan helt sikkert også finde en løsning der passer jer.

Se eksempler på løsninger her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System