Salg af TV-abonnementer

indledende tekst

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-TV, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning

Ændret behov for TV-kanaler?

Er dit behov for TV-kanaler ændret? Måske streamer du mere end tidligere og kan nøjes med en mindre pakke eller en anden udbyder.

Vi samarbejder med mange af TV-udbyderne og kan hjælpe dig med at finde den løsning, der er bedst og billigst for dig.

Hvad er billigst?

Det kan være svært at gennemskue hvad der er billigst. Nogle selskaber har en pris der dækker det hele, mens andre selskaber har en billigere pris for TV-pakken, men har derudover en række gebyrer og tillæg.

Når vi kender dit behov, kan vi hjælpe med at finde den løsning der bedst dækker dine behov.

Vil du også kunne se TV i f.eks. sommerhus eller campingvogn?

Har du f.eks. behov for at tage dine TV-kanaler med i sommerhus eller campingvogn, så er der også forskellige muligheder for det.

Nogle tilbyder en streaming tjeneste, hvilket betyder at du har TV-kanalerne med på din telefon eller tablet. Så kan du vælge at streame dem til dit TV i sommerhuset eller campingvognen.

Hvis du gerne vil have TV-kanalerne lagt ind på dit TV som hjemme, kan du vælge en TV-udbyder som Norlys eller Allente, hvor du kan få et ekstra TV-kort der kan bruges når du er i sommerhus eller campingvogn.

Vi hjælper både med at finde den bedst løsning og med installationen, hvis det ønskes. Ligger sommerhuset langt væk, har vi sikkert en kollega, som kan hjælpe.

Mere om betalingskanaler

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System