Skærbæk Radio & TV

Skærbæk Radio & TV, Skærbæk

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Jernbanegade 4
6780 Skærbæk

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Skærbæk Radio & TV
Jernbanegade 4
6780 Skærbæk

Telefon: 74 75 11 51

CVR.nr.: 14 06 32 93

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag09.00 - 17.30

Tirsdag09.00 - 17.30

Onsdag09.00 - 17.30

Torsdag09.00 - 17.30

Fredag09.00 - 17.30

Lørdag09.00 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Skærbæk Radio & TV

Kvalitet er nøgleordet hos Skærbæk Radio & TV, både når det gælder produktsortiment, rådgivning og service. 

Skærbæk Radio & TV forhandler en bred vifte af kvalitetsprodukter indenfor lyd og billeder fra verdens absolut førende producenter og brands. Uanset om det gælder den nyeste fladskærmsteknologi eller lyd i verdensklasse, tilbyder butikken en løsning, der matcher den enkelte kundes ønsker og behov.

Montering & installation

Udover lyd og billeder omfatter butikkens brede sortiment også et stort udvalg af andet elektronik til hjemmet. Butikken forhandler blandt andet it-udstyr, såsom pc’er, Wi-Fi-løsninger og andet tilbehør såvel som parabol- og antenneløsninger. For at sikre kunderne det optimale udbytte af deres investering, tilbyder vi naturligvis også montering, installation og opsætning. 

Saglig rådgivning

Køb af nyt TV, hi-fi-anlæg eller andet elektronik til hjemmet er for de fleste en investering, der skal holde mange år, og som derfor kræver nøje overvejelse. Det ved vi hos Skærbæk Radio & TV, og derfor sørger vi altid for at klæde vores kunder grundigt på inden et køb. Ærlig, saglig og grundig rådgivning er for os en selvfølge og grundlaget for den gode kundeoplevelse.

Kvalitetsarbejde på eget værksted

På vores eget værksted løser vores faguddannede personale en lang række forskellige service- og reparationsopgaver. Med stor teknisk indsigt, mange års erfaring og et indgående kendskab til en bred vifte af produkttyper, mærker og producenter er vi i stand til at håndtere mange forskellige opgaver fra fejlfinding til reparation og vedligehold.

Lyd til institutioner & erhverv

Udover elektronik til private kunder og hjem servicerer vi også en bred vifte af erhvervskunder og er specialiseret i professionelle lyd-anlæg til institutioner og erhverv. Vi tilbyder grundig og kompetent rådgivning med udgangspunkt i denne enkelte virksomheds konkrete behov og håndterer hele projektet inklusiv montering, installation og service.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System