AV-Vision A/S

AV-Vision A/S, Væggerløse

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Agermånevej 1-3
4873 Væggerløse

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos AV-Vision A/S
Per

Per

Indehaver

Jesper

Jesper

Else

Else

AV-Vision A/S
Agermånevej 1-3
4873 Væggerløse

Telefon: 50480068

CVR.nr.: 38916092

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag09.00 - 16.00

Tirsdag09.00 - 16.00

Onsdag09.00 - 16.00

Torsdag09.00 - 16.00

Fredag09.00 - 16.00

Lørdag10.00 - 13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

AV-Vision A/S
Specialister i alarm, overvågning & varmepumper

Med flere årtiers erfaring indenfor faget er AV-Vision det sikre og professionelle valg, når det gælder blandt andet alarmsystemer og overvågning, TV- og antenneløsninger og varmepumper.

AV-Vision er specialister i alarmanlæg, videoovervågning, varmepumper, netværk og wi-fi og i diverse TV-løsninger, herunder antenner og paraboler. Vores services og løsninger henvender sig til både private og erhverv, og vi tilbyder både rådgivning, installation og service og ikke mindst faguddannet personale med erfaring, indblik og knowhow indenfor netop deres felt.

Kunden i centrum

I AV-Visions store og lyse butik bliver du mødt af et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte internationale brands, serviceorienteret og personlig betjening og ikke mindst kompetent og faglig rådgivning. Vi rådgiver vores kunder gennem hele processen, og gennem tæt dialog om ønsker og krav sikrer vi en tryg købsoplevelse og ikke mindst optimale løsninger, der modsvarer den individuelle kundes behov.

Installation & service af varmepumper

Vi tilbyder et bredt udvalg af varmepumper og forhandler både luft til luft og luft til vand varmepumper. En varmepumpe er et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ til andre typer opvarmning, og vi hjælper dig med at finde netop den varmepumpe-løsning, der passer til din bolig og dit behov. Vi tilbyder både rådgivning, installation og service af varmepumper, så du er garanteret en driftssikker og effektiv løsning.

Alarm- og overvågningssystemer

Vi tilbyder den nyeste teknologi indenfor alarm- og overvågningssystemer og sammensætter skræddersyede sikkerhedsløsninger, der matcher den enkelte kundes behov. Vi kan tilbyde effektiv sikring af både private hjem og erhvervsejendomme, herunder blandt andet byggepladser, og kombinerer diverse teknologier som for eksempel sensorer, kameraer, højtalere og sirener for at sikre den optimale beskyttelse af dine værdier.

Effektivt netværk og wi-fi til private og erhverv

Vores ekspertise omfatter også TV-løsninger, herunder antenner og paraboler, samt installation af netværk og wi-fi. Et stabilt og sikkert netværk og ikke mindst hurtigt internet er fundamentet for enhver virksomhed, og hos AV-Vision er vi specialister i etablering af driftssikre løsninger til kontor og erhverv, der baner vejen for en effektiv arbejdsdag.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System