FM Elektronik og Hvidevarer

FM Elektronik og Hvidevarer, Middelfart

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Jernbanegade 77 st.
5500 Middelfart

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos FM Elektronik og Hvidevarer
Frank Møller

Frank Møller

Ejer

FM Elektronik og Hvidevarer
Jernbanegade 77 st.
5500 Middelfart

Telefon: 64411140

CVR.nr.: 43180096

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag11.00-17.00

Tirsdag11.00-17.00

Onsdag11.00-17.00

Torsdag11.00-17.00

Fredag11.00-17.00

Lørdag10.00-13.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

FM Elektronik & Hvidevare
Din lokale ekspert i elektronik og hvidevarer

Med mangeårig erfaring indenfor branchen og et ekstraordinært fokus på kundeservice og kvalitetsprodukter har FM Elektronik & Hvidevare etableret sig som din lokale ekspert i Middelfart indenfor elektronik og hvidevarer.

FM Elektronik & Hvidevare stræber altid efter at præsentere et bredt og alsidigt sortiment, der omfatter alt indenfor elektronik og hvidevarer til hjemmet og hverdagen, virksomheder og erhverv. Ud over et omfattende udvalg i hvidevarer finder du også alt indenfor radio- og TV-løsninger, varmepumper, computere og bærbare pc’er, mobiltelefoner og alle former for tilbehør hertil.

Reparation & montage – fra salg til brugervenlig installation

FM Elektronik & Hvidevare er ikke kun forhandler, men tilbyder også montage og reparation af alle typer produkter. Vores erfarne team sikrer, at dine produkter bliver korrekt monteret og installeret og rådgiver dig i funktioner og brug, så du altid er sikret den bedste brugeroplevelse. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi også professionel reparation og service, der forlænger levetiden på dit produkt.    

Alsidigt sortiment til ethvert behov

Hos FM Elektronik & Hvidevare sætter vi en ære i at have fingeren på pulsen og et indgående indblik i, hvilken type produkter, modeller og brands som kunderne efterspørger. Derfor finder vores kunder typisk også altid det, de søger i vores butik. Hvis ikke, står vi altid klar til at bestille de ønskede produkter hjem, så vores kunder ikke går forgæves.

God gammeldags service

Besøger du FM Elektronik & Hvidevare kan du forvente god, gammeldags og imødekommende service og kompetent rådgivning om valg af nye hvidevarer og elektronikprodukter. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov, og med et indgående kendskab til vores produktsortiment og mange års brancheerfaring kan du altid forvente, at vi ved, hvad vi taler om. Butiksejeren er personligt til stede bag disken og er garant for en kundeoplevelse udover det sædvanlige.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System