Jyllinge Radio

Jyllinge Radio, Jyllinge

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Jyllinge Centeret
4040 Jyllinge

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Jyllinge Radio
Tommy Hyldgaard

Tommy Hyldgaard

Indehaver, salg og montering

Jyllinge Radio
Jyllinge Centeret
4040 Jyllinge

Telefon: 46 78 91 27

CVR.nr.: 20863900

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:30

TirsdagButikken lukket

Onsdag10:00 - 17:30

TorsdagButikken lukket

Fredag10:00 - 18:00

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Jyllinge Radio
Lyd og billeder i høj kvalitet

Jyllinge Radio forhandler et bredt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor lyd og billeder - fra fladskærme til soundbars og surround-anlæg.

Jyllinge Radio er din lokale TV-, hi-fi- og radioforhandler med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra stærke internationale brands som Panasonic og Bose. Butikken forhandler blandt andet alt indenfor fladskærmsteknologi, hi-fi-anlæg, soundbars, surround-anlæg og DAB-radioer og uanset, hvilken type lyd- og billedoplevelser, du efterspørger, har vi en løsning, der matcher dine behov.

Elektronik til hjemmet

Udover alt inden for lyd og billeder omfatter sortimentet omfatter også anden elektronik til hjemmet herunder pc’er og Wi-Fi-løsninger, energieffektive varmepumper og telefoni. Vi er er også leveringsdygtige i specialløsninger til erhvervskunder som for eksempel udstyr til mødelokaler og lydsystemer.

Teknisk viden & faglig rådgivning

Høj kvalitet, god service og godt humør er altid omdrejningspunktet for den gode kundeoplevelse hos Jyllinge Radio.  Vores faguddannede personale stiller gerne deres store erfaring, tekniske viden og omfattende produktkendskab til rådighed og tilbyder kompetent, faglig rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete krav og ønsker.

Eget værksted – reparation & service

Vi råder over eget værksted, hvor vi reparerer, vedligeholder og servicerer en bred vifte af produkter og fabrikater. Med stærke tekniske kompetencer er vi ofte i stand til at forlænge levetiden på dit apparat og sikre suveræne lyd- og billedoplevelser, der står distancen.

Vi monterer også

Vores dygtige, faguddannede montør sørger for montering, installation og opsætning af dit nye apparat. Vi løser en bred vifte af opgaver som for eksempel montering af TV og hi-fi, opsætning af paraboler og antenner samt opsætning af PC’er, Wi-Fi og netværksløsninger. Du slipper for al besværet og er garanteret en løsning, der fungerer optimalt og lever op til dine forventninger. 

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System