Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Lyd & Billed Vodskov ApS

Lyd & Billed Vodskov ApS, Vodskov

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vodskovvej 56
9310 Vodskov

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Lyd & Billed Vodskov ApS
Morten Nøhr

Morten Nøhr

Indehaver og sælger

Kim Sørensen

Kim Sørensen

Indehaver og sælger

Lars Toft

Lars Toft

Indehaver og montør/sælger

Lytterum

Dedikert lytterum

I maj 2016 stod vores lytterum klar, og er et lyst og åbent rum med en god akustik. Der er ingen parallelle flader, og dæmpningen af rummet er udført med papir uld (50 cm) og Troldtekt. Tæppet i rummet er nøje udvalgt til formålet, og er både blødt og lækkert, men også en afgørende faktor for den gode lyd.

Hovedvæggene er mursten og bagvæg er gips/træ, som er bygget op på et skelet som er fyldt ud med dæmpningsmateriale.

Der er egen gruppe til strømmen i rummet, og ligeledes mulighed for kablet forbindelse til at netværksbaseret udstyr.

Highend Hi-Fi udstyr

Et andet af vores mål er at udvælge en serie producenter af produkter, som vi kan stå inde for, og hvor vi kan tilbyde produkter i alle prisklasser uanset dine forudsætninger og budget.

Se vore store udvalg af Highend Hi-Fi i vores butik og i lytterummet

Udvalgte Hi-Fi produkter
Lyd & Billed Vodskov ApS
Vodskovvej 56
9310 Vodskov

Telefon: 98294021

CVR.nr.: 30548973

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag09.30 - 17.30

Tirsdag09.30 - 17.30

Onsdag09.30 - 17.30

Torsdag09.30 - 17.30

Fredag09.30 - 17.30

Lørdag09.30 - 12.30

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

TV & hi-fi
stort udvalg & professionel rådgivning 

Hos Lyd & Billed Vodskov finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter indenfor tv og hi-fi. Ekstraordinær god service og faglig rådgivning er butikkens kendetegn.

Lyd & Billed Vodskov tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter indenfor lyd og billeder og forhandler altid den nyeste teknologi og det stærkeste design på markedet. I butikken finder du produkter i alle prisklasser og produktkategorier herunder et bredt udvalg af tv og hi-fi-løsninger fra blandt andet Panasonic og Bose.

Bredt udvalg af tv og hi-fi

Sortimentet er målrettet både private og erhvervskunder og omfatter blandt andet tv, hi-fi, surround, højttalere, forstærkere, pladespillere, netværksafspillere, cd-afspillere og et bredt udvalg af tilbehør som for eksempel kabler, stik og møbler til tv- og hi-fi-anlæg. Herudover tilbyder butikken salg, rådgivning og montering af varmepumper. 

Professionel montering

Uanset hvilket produkt du vælger, kan vores erfarne montører sørge for, at dit nye apparat bliver korrekt monteret og installeret i din bolig. Vi leverer et professionelt og ordentligt stykke arbejde og giver dig den vejledning, du behøver, for at få det fulde udbytte af din nye investering.

Specialist i erhvervsløsninger

Butikkens faguddannede personale er specialiseret i alle former for erhvervsløsninger og tilbyder kompetent rådgivning, service og montering af blandt billed- og lyd-systemer, netværksløsninger og overvågning. Vi sammensætter både små og store kundetilpassede løsninger til både virksomheder og institutioner som for eksempel kontorer, skoler, kirker og sognegårde.

Fokus på rådgivning og service

Den gode kundeoplevelse, stærk faglighed og ærlig rådgivning er i fokus hos Lyd & Billed Vodskov. Formålet er at skabe tryghed i købsprocessen og sikre, at vores kunder altid har den viden de behøver, inden de træffer endelig beslutning om at købe nyt.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System