Morsø Radio & TV
Fotoafdeling:
PASFOTO - uden tidsbestilling - KUN 125,-
Fotofremkaldelse - 10x15 straksprint -
Rammer

Morsø Radio & TV, Nykøbing Mors

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vestergade 5
7900 Nykøbing Mors

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Morsø Radio & TV
Vestergade 5
7900 Nykøbing Mors

Telefon: 97721222

CVR.nr.: 26532825

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag10.00 -17.00

Tirsdag10.00 -17.00

Onsdag10.00 -17.00

Torsdag10.00 -17.00

Fredag10.00 -17.00

Lørdag10.00 - 12.00 (fra 1 oktober til 1 maj)

SøndagLukket

Telefon08.00 - 17.00 (27205122)

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Morsø Radio & TV
Din lokale elektronik faghandel

Du behøver kun handle ét sted: Morsø Radio & TV har det hele. Fra tv, hi-fi, og antenneløsninger til varmepumper, telefoner og pc’er.

Morsø Radio & TV er din lokale elektronik faghandel med et bredt produktudvalg til både private og erhverv. Vores sortiment omfatter alt indenfor tv og hi-fi fra en vifte af anerkendte mærker og kombineret med et bredt udvalg af tv-abonnementer fra førende leverandører, sikrer vi dig tv-oplevelser i absolut særklasse.

Paraboler og antenner

Vi er desuden leveringsdygtige i parabol- og antenneløsninger, der er din garanti for stabile og driftssikre modtageforhold. Vi rådgiver dig om, hvilken løsning, der matcher dit behov og sørger for opsætning og installation. Vi løser tekniske udfordringer af enhver art og kører ikke, førend løsningen fungerer optimalt og til din tilfredshed.

Pc’er og telefoner

Vores brede produktsortiment omfatter også pc’er, Wi-Fi, netværksløsninger og diverse tilbehør såvel som telefoner og telefonabonnementer. Vores dygtige medarbejdere har stor produktviden og teknisk indsigt og står klar til at hjælpe dig med at finde netop den pc’er eller telefon, der dækker dine behov og forventninger. Vi giver dig et ærligt og kompetent overblik over muligheder, modeller og løsninger og sørger for at klæde dig grundigt på til dit køb.

Energieffektive varmepumper

Morsø Radio & TV forhandler også energieffektive og miljøvenlige varmepumper. Vi har et bredt udvalg af modeller og løsninger, der kan dække ethvert opvarmnings- og kølingsbehov. Vi kan tilbyde et indgående produktkendskab, og vi ved, hvad vi taler om, når vi hjælper dig med at finde netop den løsning, der passer til din bolig.

Eget værksted og montører

Vi råder over eget værksted og egne montører og tilbyder alt indenfor reparation, vedligehold, montering og installation. Uanset om du skal have installeret din nye varmepumpe eller have forlænget levetiden på dit tv, står vores dygtige teknikere klar til at løse opgaven. Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, står klar til at hjælpe både før, under og efter dit køb, og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System