Panasonic Center Randers

Panasonic Center Randers, Randers SØ

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Grenåvej 27
8960 Randers SØ

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Panasonic Center Randers
Jesper

Jesper

Loui

Loui

Panasonic Center Randers
Grenåvej 27
8960 Randers SØ

Telefon: 86424455

CVR.nr.: 19629031

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag08:00 - 17:00

Tirsdag08:00 - 17:00

Onsdag08:00 - 17:00

Torsdag08:00 - 17:00

Fredag08:00 - 17:00

LørdagLukket

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Panasonic Center Randers
Alt i elektronik til hjemmet

Panasonic Center Randers forhandler et meget bredt udvalg af produkter fra Panasonic - fra alt i lyd og billeder, til it-udstyr og varmepumper.

Panasonic Center Randers er din lokale specialbutik med et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter fra Panasonic. Butikken adskiller sig ved sit brede sortiment, der omfatter blandt andet den nyeste fladskærmsteknologi og hi-fi-systemer såvel som bærbare computere, it-udstyr som printere og kopimaskiner og energieffektive varmepumper.

Panasonic-specialister

Butikkens faguddannede personale er specialister i Panasonic-produkter, har et indgående branche- og produktkendskab og stor teknisk ekspertise. Vores kunder kan derfor forvente at få professionel og faglig rådgivning og at blive klædt grundigt på til et eventuelt køb.

Varmepumper

Butikkens store udvalg inkluderer energieffektive og klimavenlige varmepumper. Vi forhandler både luft til luft- såvel som luft til vand-modeller og kan rådgive dig om, præcis hvilken løsning der passer til netop din bolig og dit specifikke opvarmningsbehov.

Montering & installation

Udover salg og rådgivning tilbyder vi naturligvis også montering, installation og opsætning og kan tilbyde at løse alle former for opgaver og tekniske udfordringer. Vi garanterer et professionelt stykke arbejde og forlader ikke en opgave, før den er løst til kundens fulde tilfredshed.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System