Fri fragt over 2.000,- kr Sådan handler du Hurtig levering over alt
Snekkersten Radio

Snekkersten Radio, Espergærde

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vester Torv 7
3060 Espergærde

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Snekkersten Radio
Morten Jensen

Morten Jensen

Indehaver, A/V teknikker, varmepumpe installatør

Jørgen Sandt

Jørgen Sandt

Indehaver, Butik, Bogholderi

Henrik Møller

Henrik Møller

Butik

David Minch

David Minch

Antenne teknikker, varmepumpe installatør

Snekkersten Radio
Vester Torv 7
3060 Espergærde

Telefon: 49 22 41 30

CVR.nr.: 29 22 13 24

Send e-mail til butikken
Besøg butikkens hjemmeside

Åbningstider

Mandag09:30 - 18.00

Tirsdag09:30 - 18.00

Onsdag09:30 - 18.00

Torsdag09:30 - 18.00

Fredag09:30 - 18.00

Lørdag09:30 - 15.00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Snekkersten Radio
Din elektronik-specialist

Snekkersten Radio forhandler et bredt udvalg af elektronik til både private og erhverv. Vi tilbyder stor faglig viden og professional rådgivning, så du bliver klædt grundigt på til dit køb.

Snekkersten Radio byder indenfor til et omfattende udvalg af elektronik til hjemmet og specialiserede løsninger til erhverv. Service i øjenhøjde og ærlig og kompetent rådgivning er altid omdrejningspunktet hos os, og vi sætter en ære i at skabe positive og trygge købsoplevelser. Vi er specialister indenfor vores felt og din garanti for kvalitetsløsninger, der gør en forskel og skaber glæde i hverdagen.

TV, hi-fi – og meget mere

Butikken forhandler et spændende udvalg af anerkendte mærker fra verdens førende producenter, og vi går aldrig på kompromis, når det gælder kvalitet, design og funktionalitet. Vores brede produktsortiment omfatter blandt andet tv, hi-fi og radio-produkter, diverse tv-abonnementer, antenner og paraboler og pc’er, Wi-Fi- og netværksløsninger.

Energieffektive varmepumper

Vores brede produktudvalg omfatter også miljøvenlige og energieffektive varmepumper til enhver bolig og ethvert opvarmnings- og nedkølingsbehov. Vi har stor faglig indsigt og kan garantere professional rådgivning, der sikrer dig den optimale løsning til netop din bolig.

Installation & service

Uanset om det gælder tv, hi-fi, varmepumper, antenner, paraboler, Wi-Fi eller et andet produkt tilbyder vores erfarne installatører installation og service.  Vi tager hånd om hele opgaven, så du slipper for al besværet og får det optimale udbytte af din investering – både her og nu og i fremtiden.

Rådgivning hjemme hos dig

Vores faguddannede personale har mange års brancheerfaring, et stort produktkendskab og bred teknisk indsigt. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning om produkter og modeller og hjælpe dig med at vælge netop den løsning, der matcher dine forventninger og ønsker. Vi kommer også altid gerne hjem til dig og rådgiver om det bedste valg til netop din bolig og behov.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System