Willy´s Radio

Willy´s Radio, Helsinge

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Vestergade 9
3200 Helsinge

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg af telefoner og abonnementer

Køber du telefon hos os, hjælper vi gerne med opstart og påsætning af cover og panserglas. Vi vil også gerne se, om vi kan finde et billigere abonnement.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Willys Radio
Henrik Larsen

Henrik Larsen

A/V og antenne teknikker, installatør

Steen Bech

Steen Bech

Butik

Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

Butik og udeservice

Willy´s Radio
Vestergade 9
3200 Helsinge

Telefon: 48 79 40 57

CVR.nr.: 34 89 86 26

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10:00 - 17:30

Tirsdag10:00 - 17:30

Onsdag10:00 - 17:30

Torsdag10:00 - 17:30

Fredag10:00 - 17:30

Lørdag10:00 - 13:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Willy’s Radio
Produkter og rådgivning i særklasse

Willy’s Radio tilbyder kompetent rådgivning, stor faglig indsigt og et omfattende produktsortiment med fokus på lyd- og billedoplevelser i særklasse.

Willy’s Radio er din professionelle forhandler af alt indenfor lyd og billeder, og butikken fører et omfattende udvalg af tv-, radio- og hi-fi-produkter fra førende brands og producenter som for eksempel Panasonic, Sony og Samsung. For sikre den ultimative tv-oplevelse forhandler vi også tv-abonnementer fra Viasat, Boxer, Canal Digital og YouSee.

Fra varmepumper til pc’er

Butikkens brede produktsortimentet omfatter desuden antenner og paraboler, pc’er, netværks- og Wi-Fi-systemer, telefoner og telefonabonnementer og ikke mindst energieffektive og miljøvenlige varmepumper til enhver bolig og opvarmningsbehov.

Faguddannet personale

Butikkens professionelle og faguddannede personale har stor teknisk indsigt, et indgående produktkendskab og mange års brancheerfaring. Det betyder, at vi ved, hvad vi taler om og kan tilbyde vores kunder grundig og faglig rådgivning om muligheder, modeller og løsninger med udgangspunkt i den enkelte kundes krav og ønsker.

Få rådgivning derhjemme

Vi sætter en ære i at sikre, at hver eneste kunde gør det rigtige køb og er tilfredse både nu og i fremtiden. Derfor tilbyder vi også rådgivning i kundens eget hjem for at sikre en individuel og skræddersyet løsning, der matcher både drømme og forventninger - og ikke mindst bolig, stil og indretning.

Lad os klare installation og service

Vores team af faguddannede installatører tilbyder installation, reparation og vedligehold af en bred vifte af produkttyper og fabrikater – fra radio og tv-produkter til varmepumper, paraboler og antenner såvel som Wi-Fi og netværkssystemer. Vi sætter en ære i at levere et solidt og godt stykke håndværk og kører først, når alt fungerer optimalt og til kundens tilfredshed.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System