Hovedgaard Radio & TV A/S

Hovedgaard Radio & TV A/S, Hovedgaard

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Østergade 7
8732 Hovedgaard

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Salg og montering af varmepumper

Når du køber varmepumpe hos os, kan vores KMO godkendte montører sørge for en professionel montering samt løbende eftersyn - og få 5 års garanti.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos Hovedgaard Radio
Henrik Frandsen

Henrik Frandsen

Butik + værksted

Hovedgaard Radio & TV A/S
Østergade 7
8732 Hovedgaard

Telefon: 75 66 14 14

CVR.nr.: 29424667

Send e-mail til butikken

Åbningstider

MandagLukket (servicekørsel)

Tirsdag13:00 - 17:30

Onsdag13:00 - 17:30

Torsdag13:00 - 17:30

Fredag13:00 - 17:30

Lørdag09:00 - 12:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Hovedgård Radio & TV

Høj service, trygge kunder og et spændende produktudvalg er omdrejningspunktet hos Hovedgård Radio & TV.

Hovedgård Radio & TV er din lokale specialbutik med et bredt udvalg af elektronik til hjemmet. Butikken er specialiseret i salg og montering af TV, radio og hi-fi-systemer, tv-abonnementer fra førende leverandører, opsætning af parabol-, antenne og kabel-tv løsninger, pc’er, Wi-Fi og netværk. Herudover er butikken leveringsdygtig i energieffektive og prissikre varmepumper til enhver bolig og opvarmningsbehov.

Panasonic og Yamaha

Hos Hovedgård Radio & TV har vi valgt Panasonic og Yamaha som tætte samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan levere produkter af meget høj kvalitet og som er helt i front, når det gælder ny teknologi, design og funktionalitet. Vores viden om produkter fra de to brands er desuden meget stor, og vi kan derfor let finde netop det produkt, der matcher den enkelte kundes behov og pengepung.

Tryghed & rådgivning

Den gode kundeoplevelse er altid i fokus, og venlig og imødekommende betjening er vores varemærke. Det skal være trygt at handle hos os, og vi sætter en ære i at have god tid til at rådgive den enkelte kunde og finde den rigtige løsning – uanset om det gælder tv, hi-fi eller varmepumper.

Vi følger dig helt til døren

Det kan være en udfordring at skifte et ældre og velkendt apparat ud med helt ny teknologi med nye funktioner og muligheder. Handler du hos Hovedgård Radio & TV kan du imidlertid være sikker på, at vi følger dig og dit nye køb helt til døren. Det betyder, at vi altid sikrer os, at du kender og er helt tryg ved dit nye apparat, inden vi siger farvel og tak.

Godt håndværk, reparation & service

Vi råder over eget værksted, hvor vores faguddannede personale stiller deres store tekniske knowhow til rådighed og tilbyder en bred vifte af reparationer og vedligehold. På værkstedet har vi det nødvendige værktøj, moderne måleudstyr og den nødvendige faglige viden, der skal til for at kunne reparere og servicere både ny teknologi og ældre modeller.

Lån et TV med hjem

Indleverer du et defekt apparat til reparation, får du selvfølgelig et tilbud på, hvad det vil koste at reparere det, inden vi går i gang, og troværdig rådgivning om hvorvidt det kan betale sig. Er det dit TV, der er gået i stykker, stiller vi selvfølgelig et låne-TV til rådighed imens, så du ikke går glip af dine favoritprogrammer.

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System