TV-Huset
Kom ind og få rådgivning vedr. valg af 
Tv kanaler   Boxer -Allente -Yousee
Hvad er det rigtige for Jer 

TV-Huset, Holstebro

Ring til os

Du kan altid ringe til os i vores åbningstider

Ring til os

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af os? Brug venligst kontaktformularen.

Skriv til os

Vores adresse

Struervej 57
7500 Holstebro

Find os på kort

Service og kvalitet udover det sædvanlige

Panasonic Center er din lokale forhandler af tv, hi-fi og surround med butikker over hele landet. Vi tilbyder en bred vifte af førende kvalitetsprodukter og tilbyder personlig betjening, kompetent rådgivning og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Vores særlige services omfatter ALL INCLUSIVE PLUS, Service PLUS og Bolig PLUS.

Med ALL INCLUSIVE PLUS sørger vi for at levere, montere og indstille dit nye apparat, så du slipper for al besværet.
Vores Service PLUS er et tilbud om akut assistance, hvis du har brug for hjælp her og nu med et af dine apparater - uanset om du har købt det hos os eller ej.

Har du brug for professionel rådgivning om valg af blandt andet tv, surround eller varmepumpe kigger vores serviceteam gerne forbi på Bolig PLUS, og finder en løsning, der matcher netop din bolig og dit behov.

Se dine lånemuligheder

6 gode grunde til at vælge Panasonic Center

  • ALL Inclusive PLUS All Inclusive PLUS
  • Service PLUS Service PLUS
  • Bolig PLUS Bolig PLUS
  • Finansiering PLUS Finansiering PLUS
  • Produkt PLUS Produkt PLUS
  • Reparation PLUS Reparation PLUS
Vi er eksperter i følgende områder

Salg og montering af TV og Hi-Fi

Vi rådgiver dig til den bedste TV og Hi-Fi løsning, og kommer naturligvis gerne hjem til dig og monterer og indstiller produkterne, så du får den optimale oplevelse.

Læs mere

Opsætning af parabol, antenne og kabel-tv

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal.

Læs mere

Salg af TV-abonnementer

Uanset om du modtager TV fra antenne, parabol eller kabel-tv, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste abonnementsløsning.

Læs mere

Hjælp til Wi-Fi og netværksopsætning

Hvis der er problemer med dit netværk, kan vi hjælpe med en løsning, der sikrer hurtigt internet i hele huset. Både kablet og trådløst.

Læs mere

Salg og opsætning af PC og tilbehør

Når du køber en PC hos os, kan vi også hjælpe med opstart, antivirusprogram samt overførsel af dine data fra den gamle PC. Vi leverer også gerne til dig.

Læs mere

Mødelokaler og lydsystemer til erhverv

Uanset om det er et lydanlæg til hallen, et mødelokale i firmaet eller noget helt tredje, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud fra den professionelle afdeling.

Læs mere

Personalet hos TV-Huset
John Høj

John Høj

Indehaver

TV-Huset
Struervej 57
7500 Holstebro

Telefon: 97423455

CVR.nr.: 19501302

Send e-mail til butikken

Åbningstider

Mandag10:30 - 17:00

tirsdag10:30 - 17:00

Onsdag10:30 - 17:00

Torsdag10:30 - 17:00

Fredag10:30 - 17:00

Lørdag10:00 - 12:00

SøndagLukket

Brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

TV-Huset

TV-Huset tilbyder lyd og billeder i bedste kvalitet, montering og installation af elektronik til hjemmet, og reparationer på eget serviceværksted. 

TV-Huset tilbyder et bredt udvalg af elektronik til hjemmet såvel som professionel rådgivning, montering, installation og reparationer på eget serviceværksted. Butikkens brede sortiment omfatter kvalitetsprodukter indenfor lyd og billeder, herunder TV og hi-fi fra nogle af verdens førende producenter. Butikken tilbyder desuden salg af blandt andet tv-abonnementer, opsætning af kabel-tv og antenneløsninger og Wi-Fi- og netværksopsætning. Herudover tilbyder butikken en række specialløsninger til erhverv som for eksempel lydsystemer til mødelokaler. 

Eget serviceværksted

Hos TV-Huset råder vi over eget værksted, hvor vi servicerer og reparerer en bred vifte af produkter og fabrikater. Vi har mange års erfaring med at forlænge levetiden på blandt andet TV, højttalere og andet elektronik til hjemmet og sikre vores kunder lyd og billeder i høj kvalitet. Inden vi kaster os ud i en tidskrævende reparation, tilbyder vi altid vores kunder ærlig og kompetent rådgivning om, hvorvidt det kan betale sig. 

Montering & installation

Butikken råder også over egen tekniker, der tilbyder montering, installation og opsætning af TV, hi-fi og andet elektronik til hjemmet. Vi sætter en ære i et ordentligt stykke arbejde, den gode kvalitet og de små detaljer, og tilbyder derfor som en selvfølge montering med skjult kabelføring. Med skjult kabelføring er alle grimme ledninger gemt af vejen, så der ikke er noget, der skæmmer din boligindretning.

Specialløsninger indenfor lyd & billeder

Med eget værksted og egen tekniker er vi i stand til at tilbyde diverse specialløsninger og er yderst lydhøre overfor vores kunders ønsker og behov. Vi er for eksempel specialiseret i at sammenkoble Panasonic TV med Bang & Olufsen højttalere. Har du et par ældre højttalere, kan de med andre ord få nyt liv i samspil med dit TV, så du stadig kan få glæde af højttalernes suveræne lydkvalitet. 

 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System